Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

Dozvolite da ga pomenem: Vlada Mijaljević.

1 degenNi onaj na Avali cije ime takodje ne znam nije bolji:"Milan ove nedelje nije igrao u Kupu govno jer se Kup govno nije ni igrao ove nedelje!"

Kako ne pamtite imena tim debilima, ovaj mutavi retard sa avale je Mladen Basic

Dozvolite da ga pomenem: Vlada Mijaljević.
Tip je car, majstor je za "Real najviše golova glavom sa desne strane, prima između 17. i 23. minuta..."

Mijaljevicev sunovrat je potpuno neshvatljiv. Nekad je bio sasvim pristojan teniski komentator i potpuno suprotno Viskovicu, koji ima naviku da fudbal komentarishe kao tenis (cuti po 10 sekundi u toku shanse), ovaj je pocheo nesnosno da trtlja u svakoj mogucoj situaciji. Najgori je na kosharci...

Zasto the_machine nije prenosio nfl sinoc na SK ? Zabrinuti fan

razboleo se.

Bravo za bolest...Nego, honeymoon is over. Na Eurosportu su se konačno odlučili za srpske komentatore na snookeru. Elem, tip što prenosi nema pojma o snookeru, ali ga zato komentariše kao soccer: "I...sad ćemo da vidimo za čega će se odlučiti Ding...Da, ići će na braon..." Naravno, "odlična igra", "ispitivanje snaga", "koliko puta neko ubacuje crnu u prvih 5 frejmova", itd. Za kraj biser: "Higgins je već 5 puta u karijeri zabeležio tzv maximum, tj 140 poena..." :)

Evo sad se ispravio: rekao je 147. Dakle bio je samo lapsus...

Nego, honeymoon is over. Na Eurosportu su se konačno odlučili za srpske komentatore na snookeru. Elem, tip što prenosi nema pojma o snookeru, ali ga zato komentariše kao soccer: "I...sad ćemo da vidimo za čega će se odlučiti Ding...Da, ići će na braon..." Naravno, "odlična igra", "ispitivanje snaga", "koliko puta neko ubacuje crnu u prvih 5 frejmova", itd. Za kraj biser: "Higgins je već 5 puta u karijeri zabeležio tzv maximum, tj 140 poena..." :)
Video sam sinoć. Jebote stvarno nisu normalni! Još samo fali The Machine da se vrati sa bolovanja i krene da prenosi snooker.Mislim da će dual button pomoći ljudima kojima je SBB provajder, mi kod IKOM-a smo osuđeni na mute.

Pa komentator je pola snookera... :(Dno.Beskrajno.

Jako i do samog kraja se vecerasnjim komentarisanjem utakmice Turow-Zvezda, izdvojio u trci za najgoreg komentatora svih vremena. Konkurencija nije nimalo slaba, ali ovo je bilo dno svih dna. :rant:

Denda je zajebao i Dobrosava Gajića.

Uparvo na PTC-u bila prva emisija Olimpijski krugovi - u susret Vankuveru 2010. Pogadjate, naravno, ko je bio voditelj i ko se najvise slikao. :D Inace, intervjuisao je i Bojana Krizaja (bio nesto u BG-u skoro), pa se onako slatko izljubio s njim, tri puta, da se zna. :)

Edited by Sludge Factory

udarac iz coska (novi naziv za korner)

Edited by 8-walker