Weenie Pooh Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Evo ga sad lupet kako je Aaron Lennon zaboravio automobil kad se vratio iz Saragose... nema veze što Lennon u životu nije igrao van Engleske. Pročitao je to o Pennantu pre jedno 5-6 godina, i što da ne ispali priču sad, boli ga uvo. Obojica su crnci i igraju desno krilo...
Zli Gli Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 ovi su na es2 rekli da je igrac b faso sutnuo ganjanina "u jaja" :huh:ili nisam dobro cuoDobro si cuo. Jedan od te dvojice je bas debil, onaj lozac.
darkonet Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9GYUtLIXAfo#!
MiddleClass Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ona dvojica na ES2 su najveci smaraci. Aca, Viskovic i ekipa su mi za njih podnosljivi.
Papovac Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 http://www.youtube.c...&v=9GYUtLIXAfo#!ko je bre ovaj debil
copkillah Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 A daj, kako ne znaš Marjana. Fanatično je prenosio Nemce i slično, pa je dobio ponudu od Bosanaca da radi kod njih."Džeko dijamante"
MiddleClass Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ne dirajte mi Marjana! Rekao je da obozava Pantelu dok je prenosio Bundesligu! :)
Filipenko Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Pa i kažu ljudi da je retardiran, ne razumem što se buniš.
los borrachos Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Koji je jadnik ovaj Marjan. Sramim se priznati, ali bio mi je simpatican kada se pojavio
zoki Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 (edited) Koji je jadnik ovaj Marjan. Sramim se priznati, ali bio mi je simpatican kada se pojavio +1Negde oko 2000-te, Smiljan i on su radili na Golf radiju, tada je taj radio uz teletekst bio jedini izvor uživo rezultata za nas kladioničare... :D Bili su skroz simpatični i delovalo je da znaju posao... Marjan je bio dobar i kada je prešao na SportKlub, gledao sam neke mečeve samo zbog njegovog komentara (mada je već tada pokazivao hiper loženje na bosansku koloniju u Hofenhajmu :) )... E, onda je krenuo potop kada je otpušten sa SK-a, "prisvojili" su ga Bosanci (valjda je odatle poreklom), provalio je da dernjava i ti opisni pridevi koje je delio Džeku i kompaniji dobro prolaze kod raje... Ostalo znate... :D Edited February 7, 2013 by zoki82
renne Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Pa nije otpušten, duga je to priča, ali ne bih ipak jabno o tome.Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
zoki Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ja ne znam detalje secam se samo da je bilo frke.. Tad mi je bilo krivo sto je otisao sa SK-a..Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Recommended Posts