Zli Gli Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Ovaj mene uopste ne nervira, samo je smesno to njegovo odusevljavanje svim i svacim. A siguran sam da sam ga negde vec slusao, ili je prenosio neki drugi sport ili radio u nekoj sportskoj emisiji.
189- Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 cela plejada komentatora koji komentarisu tenis na es je za streljanje.
čekmeže Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 "Za sve vas koji niste noćas gledali tenis saopštiću rezultate nešto kasnije."Samo kad nam ti trebaš da bi saznali rezultate....
Filipenko Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Samo da preživimo do kraja mečeve poput Bolelli - Fognini ili Peya - Soares, hodajući sitno po žeravici abnormalno vrelog interesovanja...Dobrodošli u zemlju tenisa™.
Quizmaster Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 cela plejada komentatora koji komentarisu tenis na es je za streljanje.Ako je nešto za utehu, čuo sam da ih gazda izrabljuje i da za taj nekvalitet od komentara ne dobijaju neke velike pare, a moraju da dosta rade i imaju duga dežurstva. Ne želim im baš da umru, ali da pate na poslu, to svakako da.
Zli Gli Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Onaj sto prenosi ove crnce fuzbalere na ES je sasvim korektan komentator, slusao sam ga i proslih godina ali nikako da cujem kako se zove.
Zli Gli Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Ne znam, nisam obracao paznju sta jos prenosi, ali sam ga zapamtio od ranije sigurno. Nenametljiv ali dovoljno glasan, umereno nalozen na to sto prenosi i sasvim dovoljno upucen u osnove fudbala. Jebem li ga, meni je trenutno jedan od boljih.
189- Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Ako je nešto za utehu, čuo sam da ih gazda izrabljuje i da za taj nekvalitet od komentara ne dobijaju neke velike pare, a moraju da dosta rade i imaju duga dežurstva.a ja sam procitao negde da volontiraju na es-u...sto mi je tesko za poverovati jer da neko volontira i u po noci komentarise tenis moze samo neki freak. a ako je freak onda se vec i razume u tenis, a ova trojica se ne razumeju u isti.kolicina gluposti tokom samo jednog prenosa je beskonacan. tacno mi dodje da zapisujem svaki njihov biser...
Quizmaster Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Inače, primetio sam da više ne funkcioniše opcija DUAL, koja je pomagala da se eskiviraju nesnosni komentatori. Sad kad pritisnem na daljinskom to dugme pojave mi se natpisi MONO i STEREO . Any solution for the problem?
renne Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Ne. Namerno su onemogućiliПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Renegade Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Inače, primetio sam da više ne funkcioniše opcija DUAL, koja je pomagala da se eskiviraju nesnosni komentatori. Sad kad pritisnem na daljinskom to dugme pojave mi se natpisi MONO i STEREO . Any solution for the problem?Jedino da uzmeš d3. Tamo možeš da menjaš audio i na običnim i na hd eurosportovima.
levi Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Sa kakvim samopouzdanjem Banjac izgovara imena africkih igraca kod svakog dodavanja :D Mislim da ide redom po spisku, bez obzira kod koga je lopta
Ava Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Inače, primetio sam da više ne funkcioniše opcija DUAL, koja je pomagala da se eskiviraju nesnosni komentatori. Sad kad pritisnem na daljinskom to dugme pojave mi se natpisi MONO i STEREO . Any solution for the problem?Kod mene ta DUAL opcija sljaka za eurosport2, za eurosport jok.Kakve smo srece, jos malo ni MUTE taster nece biti u funkciji!
keitel Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Prije nekog vremena sam zvao i dobio nemušto objašnjenje da je u pitanju samo trenutna nemogućnost izbora za tekući prenos. Nisu pomogla ni ubjeđivanja da je tako već mjesecima.Ima i opcija slušanja na strimu ali je problem što je teško naći neki koji je makar približno koordinisan sa slikom.
Recommended Posts