Zli Gli Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Unikaha - Brose na SK, Jurisevic u fazonu ovog gore - "Igraci Brosea nisu uspeli da upute udarac ka kosu". Bila je jedna situacija kad je Fran Vaskez imao LA-ap gde je zakucao nesto tipa jedva preko visine obruca, a ovaj poceo o tome da on moze da dohvati skoro svaku tako bacenu loptu jer ima strasno veliki odraz. Lik je visok oko 210cm ili koliko vec i mislim da uopste nema veliki odraz ali ajde, to mu se mozda i moze oprostiti tj. nije strasno kao udarac ka kosu.
keitel Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Nagledali smo se i naslušali svakakvih likova, ali mi i dalje ne ide u glavu kako Jurišević za ovih deset godina koliko ga slušam, a za koje je vrijeme je on air po pet-šest sati dnevno, nije ništa naučio ni o jednom sportu koji prenosi.
sancho Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 neverovatno koliko taj covek lupeta i usput melje trista na sat, a nista bukvalno ne zna.
Teixeira Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Unikaha - Brose na SK, Jurisevic u fazonu ovog gore - "Igraci Brosea nisu uspeli da upute udarac ka kosu".a "nije uspeo da zatrese mrezu" ?
bergasa19 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 (четвртак, 27. дец 2012, 21:07) Mile [нерегистровани] пошаљи одговор ČestitkeČestitke Predragu Peđi Strajniću, dojaenu srpskog sportskog novinarstva!
Nikodije Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 (edited) Kakav nam je sport, i kakvo nam je novinarstvo, sasvim je opravdano da Strajnić nagrađeni Peđa bude doajen sportskog novinarstva. Edited December 28, 2012 by Nikodije
Aleksandar88 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Jebote jel' ovo njuz ili tako neka sprdacina, Strajnic ma daj kol'ko prskaju ne moze vise ni da se guta.
Weenie Pooh Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Pa ako bi 1 Straja nestao, usledio bi potpuni kolaps studijskih sportskih RTS emisija, samo bi se cvrčci čuli pola sata pre prenosa. Ko bi postavljao eminentnim gostima ona stvarno teška pitanja, kao npr. "Zašto Podolski nije u startnoj postavi Bajerna?"
sancho Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 meni zao Straje sto nikad nigde ne otputuje, nego mu uvek uvale da radi studija
Nikodije Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Bio je u Južnoj Africi. Doduše, ni tamo ga nisu vadili iz studija.
Timmi Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 arbeola i ćekarinistvarno je zaslužio. evo čak sam morao da uključim srpsku tastaturu zbog njega.
Weenie Pooh Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Pih, samo kopira @acastopa, on je prvi krenuo sa "Samri Nasri"...
Recommended Posts