Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

Bolje da su stavili ovaj biser u naslov: "Volim da živim u neznanju." -_-Posle toga odmah citira Koko Šanel, "koja doduše, nema veze sa našom profesijom..." :Hail:

Najteže mi je da gledam boks na domaćim televizijama. Potpuna, nestvarna katastrofa. :isuse:Ne pratim, doduše, NFL, pa ne znam kako se tamo kotiraju, ali ono kada se svašta dešava u ringu a oni pričaju o prošlosti...Jao, jebote.Ma, generalno, katastrofalno nepoznavanje boksa i istorije boksa i to je baš, baš iritantno.

"Od 25. februara sve golove Njukasla postigli su igrači čija prezimena počinju slovima A, B, ili C."Ko me je terao da hvalim Gojka po osnovi nesmaranja besmislenim podacima... :isuse:

Edited by Weenie Pooh

:rolf:
"Od 25. februara sve golove Njukasla postigli su igrači čija prezimena počinju slovima A, B, ili C."Ko me je terao da hvalim Gojka po osnovi nesmaranja besmislenim podacima... :isuse:
Ucinilo mi se da sam ovo cuo, ali ulazio sam u sobu, pa nisam poverovao usima...Ovo je tezak izazov za novinarsku struku! Sad cemo slusati kako su strelci cija su prva dva slova prezimena _ _ postigli... :Hail:Neverovatno... :lol:

Edited by Nesh

Kralj :lolol::Hail:

Kad malo bolje razmislim, to se Gojko sprda sa sveznajucima..Kao ono "tigre je u plavim, boka u zutim dresovima, pogodicete sami ko na koju stranu napada"... :D

Wishful thinking. Meni deluje kao da na SK imaju zacrtano da prenos mora biti oneobičen propisanim minimumom "zanimljivosti". Čak i ovi relativno normalni ljudi kao što je Andrijašević ili onaj mali debeli što je radio ranije na B92 povremeno ispaljuju tako neke kuriozitete o broju cipela ili početnom slovu prezimena... možda na silu, ali ipak izdeklamuju šta su spremili.Danas je Gojko to za ABC strelce čak i ponovio, jer je gol za Newcastle dao Yohan Cabaye -_-

Edited by Weenie Pooh

Kako god, Gojko ne smara i onaj njegov medvedji glas je svakako podnosljiviji za slusanje od Acinog gej piskavog, recimo.

Kako god, Gojko ne smara i onaj njegov medvedji glas je svakako podnosljiviji za slusanje od Acinog gej piskavog vristanja, recimo.
Kako god, Gojko ne smara i onaj njegov medvedji glas je svakako podnosljiviji za slusanje od Acinog gej piskavog, recimo.
+1

i meni se čini da se gojko zajebava, jer je ne tako davno imao svoju kolumnu u mocartu gde se baš sprdao sa stojanovićem, onim drugim piskavcem sa rts-a i viškovićem oko toga.

Edited by Evropejac

• 3 weeks later...

Izvestaj sa utakmice Kaljari - Napoli na Mondu:

Domaći su želeli da osvoje bodove kojima će se približiti timovima koji se bore za Evropu, a gosti sa Sicilije su želeli bodove kako bi se ozbiljnije umešali u borbu za titulu....Tako je Hamšik "zakuvao" situaciju na vrhu Serije A, jer ekipa sa Sicilije sada ima 30 bodova, dva manje od vodećeg Juventusa, a milanski Inter će sačekati drugu šansu da se približi "staroj dami".