September 15, 20177 yr Koncert u Areni je rasprodat. Meni ovo onako huge surprise, pozitivan. Doduše, u prodaju nije ni puštan nivo 400, sad se izgleda pregovara sa menadžemntom oko toga dal će pustati i taj nivo...
September 15, 20177 yr Koncert u Areni je rasprodat. Meni ovo onako huge surprise, pozitivan. Doduše, u prodaju nije ni puštan nivo 400, sad se izgleda pregovara sa menadžemntom oko toga dal će pustati i taj nivo... upicku materinu, pa ja nisam kupio kartu
September 15, 20177 yr pa sačekaj- sad kad puste nivo 400 kupićeš ih za smešne pare. Valjda će ih pustiti...
September 15, 20177 yr upicku materinu, pa ja nisam kupio kartu +1. Sve cekam da ...ne znam ni sam . Mentol
September 23, 20177 yr Na sajtu eventima pušten sektor 400 . Na žalost ne mogu da idem 3000+2000prevoz, tanak sam sa kešom Prijatno iznenađenje rasprodata arena. Ko bi reko u zemlji pinka,granda i hepija
October 24, 20177 yr https://www.mixcloud.com/HoboCan/gistropedia-17-221017-nick-cave-oto-oltvanji-radioaparatcom/ Edited October 24, 20177 yr by Sludge Factory
October 25, 20177 yr Karta, ako je nekome potrebna: sever, sektor 221, parter desno, 1 red Mogu da obezbedim kontakt. Nemam koristi od transakcije. Edited October 25, 20177 yr by Ras
October 26, 20177 yr Karta, ako je nekome potrebna: sever, sektor 221, parter desno, 1 red Mogu da obezbedim kontakt. Nemam koristi od transakcije. Nije više aktuelno.
October 29, 20177 yr Cutam na B92 da je koncert Kejva bio odlican. Gledao sam ga u parizu i jos sam pod utiskom. Silazio je u publiku da pjeva, pozvao je publiku na binu, muzicari su mu odlicni. Nezaboravno.
October 29, 20177 yr I ja sve vreme otvaram ovaj topic i vocap ne bih li procitala sta kazu srecnici koji su sinoc bili... Kako bilo? Po fotkama i klipovima koji mi iskacu na fejsu, cini se da je bilo fenomenalno (a i da samo ja nisam bila na certu, gotovo svi moji prijatelji bili :-( Sent from my Tesla SP3.2 Lite using Tapatalk
October 29, 20177 yr sad mi rece drugar da je bilo do jaja i u bgdu. samo da se poserem sebi u usta sto sam se tek u avgustu setio da uzim karte. a tribine ne volim nikako, narocito ne onaj golubarnik sto su dodatno pustili u prodaju. a bend mu je uvek dobar, jednog sam valjda i video i slusao u klubu zvanom zica (brod-zica-sikarica!) kad je svirao sa kill devil hills. kad izvrtim svoja mala iskustva sa kejvom, taj covek je istinski rokenrol star i sa pravim razlogom ima status bozanstva. raduje me sto je tako i u sfrj.