March 17, 201312 yr Posto ce pominju i cene ovaj natjecaj bi mogao mozda biti maskirani tecaj (tecajna lista, kurs, odnos). Samo glasno razmisljam, nisam siguran.
March 17, 201312 yr ne, natjechaj je takmichenje/konkurs i njihovi derivati, a techaj je kurs. ne moze drugachije. Edited March 17, 201312 yr by thermal bug
March 17, 201312 yr Ma znam da je natjecaj takmicenje, ali smislu krnje konstrukcije vise bi odgovarao tecaj. Mozda je greska. Edited March 17, 201312 yr by Nesh
April 22, 201311 yr Primetio sam da RTS u vestima kada potpisuje osobu ime navodi velikim početnim slovom, a prezime sve velikim slovima.Zašto se to tako piše?
May 4, 201311 yr iz estetskih razloga.dal neko znade zasto tako jednostavno povrce ko sto je spanac ima toliko razlicith imena: spinat, spanac, spanak, spanat? neam recnik da proverim koje je ispravno, il su sva?
May 4, 201311 yr špinat je na hrvatskom, spanać je na sprskomspanak/španak, spanat/španat meni uopšte nisu poznati
May 4, 201311 yr mozda je to k na kraju makedonsko k' sa akcentom. AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddish⇄AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddish Detect language » Serbian
May 5, 201311 yr Kako glasi instrumental od zbirne imenice "cebad"? Pokrivam se cebadju, cebetima, cebadima ili cebadi?
May 5, 201311 yr Jersi sigurna? Nominativ nije cebadi, vec cebad. Edited May 5, 201311 yr by Milogled Bluff