ToniAdams Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Ovo prosto ne može a da ne bude 1 spektakl :D Role reversals i matori Švarceneger i Majka Zmajeva kao zaebana Sarah Connor... Kako ne gledati? Neka neko javi MauDau da ne propusti. Terminator je valjda jedina franšiza koja kad radi reboot ne mora da se pretvara da prethodna verzija ne postoji, nego prosto kaže "time travel bitches" i sledi asimilacija, gotovo. meni ovo boldano jezivo
Weenie Pooh Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 I meni, realno. Zna se ko je jedina prava GOT Sarah Connor: Ali ovaj film deluje kao da parodira celu suludu franšizu, što ne može da bude loše :)
Roger Sanchez Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Ja ih mrzim jer su se usudili dirat svetinju, The Terminatora (1984). Govna.
Weenie Pooh Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 :) Navodno je trejler jos i mlak, kakvo je ludilo film. Pogledao, nije loše ali nije ni baš ne znam šta. Samo dva-tri LOL trenutka u celom filmu. - We eat virgins because it sounds cool. - I think of it like this: If you were going to eat a sandwich, you'd enjoy it more if you knew no one had fucked it. - Leave me to do my dark bidding on the internet! - What are you bidding on? - I'm bidding on a table.
Dionysos Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=ROYbqYGvG1E
Ariel Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 to je to bre, zabava miliona! ovo će da se gleda u bionji.
Venom Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Jbt koji ocaj. Terminator remake/reboot, Mad Max remake i San Andreas koji nema nikakve veze sa GTA.
Hippie Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 e ovako se montira trejler! mozda i bude ultra zabavno al ja chu ovdi imati 1, tj 2 problema sigurno..... prvo Mad Max = Mel Gibson..... drugo, nisam fan Toma Hardija....... al dobro, che vidimo
Ariel Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 pa pogledajte objektivno malo, to što je tebi mad max jednako mel gibson nema nikakve veze s kvalitetčinom ovog trejlera... a pazi, ja nisam nikakav fan serijala, mislim bilo mi super kad sam bio klinac i i dalje volim da čujem DŽAST VOK AVEJ i to je otprilike to.A terminator mi je 1 transfer neprijatnosti, iako stoji ovo što Vini reče, ipak mi je utisak jedno totalno au bre par zar baš ništa zanimljivo niti originalno da ne pokažete i to u prvom trejleru koji treba da me zainteresuje... Dok Mad Max ima zanimljive likove, odlične koreografije akcije i ludilo specijalne efekte, kućeš više od akcione limunade koja će možda čak i biti malo zakiseljena nekom dramom i ljuckošću, ihaj!
Weenie Pooh Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Pa videli bismo koliko bi originalnosti i zanimljivosti mogli da pokažu da je Mad Max prošao kroz 16 filmskih i 28 serijskih iteracija od pojave originala na ovamo... Plus da imaju obavezu da nekako uglave omatorelog i mentalno poremećenog Mela Gibsona u glavnu ulogu.
Ariel Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Pa dobro, da, to su uzroci što je terminator trejler loš i što će film najverovatnije biti govno, ali ne menjaju činjenicu da je trejler loš a da će film najverovatnije biti govno.
Weenie Pooh Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Ma znam, ali moraću da gledam, deluje kao impresivna saobaćajna nesreća od koje ne možeš da odvratiš pogled :) Da su izabrali da samo apdejtuju original, umesto što ga ovako seciraju i izvrću, možda bi film bio manje glup ali bi sigurno bio manje zabavan.
Recommended Posts