Indy Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 ju naravno :) paz vamo i vamo obavezno Pomislio sam da je to nesto po tvom ukusu. Ovde film izlazi tek u aprilu, tako da cu morati posetiti bujice.
Hippie Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 ja nisam mogla da izdrzim da ga ne skinem kad je vech procureo.... al chu svakako i u bijoskopu da ga overim
mustang Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 ju naravno :) paz vamo i vamo obavezno kakve su ovo provokacije ? :)
kgmr Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Boris Malagurskijučer Slučajno sam sreo Ivicu Dačića u Subotici i iskoristio priliku da tražim intervju za "Težinu lanaca 2", pristao je!
mustang Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 jedva cekam ovaj under the skin .... malo me atmosferom podseca na film 'another earth' iz trejlera vec vidiim da ce sound design ili opasno da mi se svidi ili opasno da me iznervira :) .... kako god.....cekam ga :) zao mi je sto nije na primer evan rachel wood umesto scarlet ...al dobro.
palfoot Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 podgrejani les iz uvek "intenzivnog" kruga dvojke.
kobni zelaya Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Deluje mi da bi moglo da bude sranje, ali je tema ipak zanimljiva http://www.youtube.com/watch?v=a7BVmdOoN34
John Coltrane Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Film o Vladimiru Velickovicu Izbor crnog (Fransoa Katone) je nesto sto vredi pogledati, bila premijera prosle subote u Domu Omladine ja poslao burazera koji je tek upisao Akademiju i koji odlepljuje za njim. Pitanje je koliko ce tog filma biti "u etru" ali ako negde naletite obavezno ga pogledajte.
Recommended Posts