Jump to content

Uskoro dolazi jedan film

Featured Replies

• Replies 2.7k
  • Views 269.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prepoznatljivost, kvalitet, posebnost u nastupu i stajlingu. Jedinstven glas, Etta James naseg vremena, priblizila soul, jazz i rock muziku mladima u vremenu kad je ukus prosecnog slusaoca vise nego p

• MocaVukotic
    MocaVukotic

Samo da prijavim da je i beogradska ekipa radila na filmu, u scenografiji. Njih 15ak, ceta mala ali odabrana. 

Posted Images

jutros sam pogledala trailer za Cloud Atlas, i deluje mi kao nesto drugacije, ne samo vizuelno, vec i nacin na koji su (mozda) obradili neke motive.Ja mu se iskreno radujem :)

On 31. 7. 2012. at 13:00, Quince said:
jutros sam pogledala trailer za Cloud Atlas, i deluje mi kao nesto drugacije, ne samo vizuelno, vec i nacin na koji su (mozda) obradili neke motive.Ja mu se iskreno radujem :)
To mi je jedna od najomiljenijih knjiga. Moram da priznam da nisam imala pojma da se neko prihvatio da ekranizuje ovu knjigu, koja je tako kompleksna i sva u detaljima koji se prepliću. Jedva čekam oktobar :)edit: Upravo sam pročitala da je jedan od braće Vašovski, tj Lari postao Lana :lol:

Edited by Arkadija

On 31. 7. 2012. at 16:50, Arkadija said:
edit: Upravo sam pročitala da je jedan od braće Vašovski, tj Lari postao Lana :lol:
ih, pa jos pre vendete a posle matrikasa

tad je pocela, a ovo je prvi put da javno izlazi kao lana. ja bas htela da napisem da je fina cura sad.

+1

Totalno sam neobaveštena :lol: