MocaVukotic Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 ali jedan je Born.+1ali sigurno se ne zove matt damon.
Lancia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 +1ali sigurno se ne zove matt damon.ma hajde, reci mi da ti se svidja cembrlen. idi bre, Moco.
Zen Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 +1ali sigurno se ne zove matt damon.+1nego Ričard Čemberlen
MocaVukotic Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 +1nego Ričard Čemberleneto vidiš :D ma koji matt 'usro sam se' damon, ne verujem mu ništa. a chamberlain kad se nasmeje onako šeretski, otopli odma oko srca. a imao je i denholma elliotta...
Lancia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 - 1Matt Damon!eventualno Ryan Gosling ^_^ jel da?¿
MayDay Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 richard chamberlain je otac ralf de brikasar, a ne dzejson born. :D
Lancia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 eto vidiš :D ma koji matt 'usro sam se' damon, ne verujem mu ništa. a chamberlain kad se nasmeje onako šeretski, otopli odma oko srca. a imao je i denholma elliotta...pa na to se ne pali ni moja keva vise, a jeste ranije. staromodan si -_- nije cembrlen klasik u tom zavodljivom smislu.
Hippie Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 eventualno Ryan Gosling ^_^ jel da?¿ufff al aj na stranu sto ga ja mlogo volim, nego je stvarno stvoren za take uloge
Lancia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 richard chamberlain je otac ralf de brikasar, a ne dzejson born. :D :D eto
Lancia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Robert Redford bi bio najbolji Bourne <_<cvrc, on bi bio dobar kao neka spica iz ofisa koja bi najebala od strane Borna i nista vise.
Recommended Posts