Аврам Гојић Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Dejvid Finčer snima "Rendezvous with Rama", po Arturu Klarku. Glavna uloga: Morgan Frimen. Premijera se očekuje 2009. godine.
3opge Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 (edited) Dejvid Finčer snima "Rendezvous with Rama", po Arturu Klarku. Glavna uloga: Morgan Frimen. Premijera se očekuje 2009. godine.jebiga, izgleda da nema dovoljno starih talentovanih africkih amerikanaca-glumaca u ovoj zemlji pa Frimen mora da igra u 90% novih filmova. Edited November 21, 2007 by 3opge
Lezilebovich Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Novi stari Blade Runner. Riedley Scott u biskope pušta neku kompletniuj verziju originalnog filma, koja se njemu više svidja...
djenka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Novi stari Blade Runner. Riedley Scott u biskope pušta neku kompletniuj verziju originalnog filma, koja se njemu više svidja...The final cut.Valjda će ga Scott sada upakovati onako kako je zamislio.
3opge Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 o Final Cutu je napisano puno po stampi i webu, koga interesuje da procita malo vise preporucujem recimo ovaj clanak iz Wireda:Ridli Skot je konacno napravio Blejd Ranera kakvog je zamisljao
djenka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 o Final Cutu je napisano puno po stampi i webu, koga interesuje da procita malo vise preporucujem recimo ovaj clanak iz Wireda:Ridli Skot je konacno napravio Blejd Ranera kakvog je zamisljao I sve to na super DVD box setu od 5 diskova, koji će u Srbijici verovatno biti nekih 15 tisuća. Ne sumnjam da vredi svaki dinar.
Gonzo Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Aliens vs. Predator: Requiem (2007)Aliens vs Predator: Requiem is directed by brothers Colin Strause and Greg Strause, two highly experienced visual effects guys and first time directors. The film hits theaters everywhere on Christmas Day, December 25th.http://www.avp-r.com/US/
Musharaf Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dejvid Finčer snima "Rendezvous with Rama", po Arturu Klarku. Glavna uloga: Morgan Frimen. Premijera se očekuje 2009. godine.biće to opako smaranje, mmw.nego djenka, ovi warriorsi su remake? warriors, cmon to play-ay?
Ulis Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 biće to opako smaranje, mmw.Tesko kada je Fincer u pitanju
djenka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 biće to opako smaranje, mmw.nego djenka, ovi warriorsi su remake? warriors, cmon to play-ay?Yea! I čika Tony se već dokazao sa rimejcima, tako da čekamo poslasticu.Mislim da smo ovaj već spominjali na f92, ali nije zgoreg još jedanput.Fahrenheit 451 (2009)
BOOGIEMAN Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 (edited) Tesko kada je Fincer u pitanjuKhm khm ... Zodiac Bonus: + Morgan Frimen je jedan od najprecenjenijih glumaca i najvecih smaraca u toj bransi (uz K. Kostnera) Edited November 25, 2007 by BOOGIEMAN
Ulis Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Khm khm ... Zodiac Bonus: + Morgan Frimen je jedan od najprecenjenijih glumaca i najvecih smaraca u toj bransi (uz K. Kostnera)Zodiac je, mozda, najkvalitetniji Fincerov film, posle omiljene mi Igre:)O ulozi doticnog proceni tek kad je vidis.
3opge Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Zodiac je, mozda, najkvalitetniji Fincerov film, posle omiljene mi Igre:)O ulozi doticnog proceni tek kad je vidis.Ulise, ne znam po cemu je Zodiac kvalitetniji od Fight Cluba recimo.za mene je Z. veliko razocaranje, za to je odgovoran prvenstveno dosta slab i nategnut scenario.ne znam da li ima sanse da docekamo neki direktorski odrezak.
Mil@n Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 The Warriors (2008)O neeeeeeeee, ne dirajte toooo....... <_<
Recommended Posts