Jump to content
IGNORED

Uskoro dolazi jedan film

3opge

Recommended Posts

Posted
Jel moguce da je Public Enemies u Uscu sinhronizovan? :huh:
Ako jeste, poserem se u usta onome kome je ta ideja pala napamet, onome ko ju je sproveo u delo i onome ko to prikazuje. A i ako nije tacno, cisto preventivno, poserem se u usta onome kome to moze da padne napamet, onome ko bi to mogao da realizuje i onome ko bi to prikazivao.
Posted
Ako jeste, poserem se u usta onome kome je ta ideja pala napamet, onome ko ju je sproveo u delo i onome ko to prikazuje. A i ako nije tacno, cisto preventivno, poserem se u usta onome kome to moze da padne napamet, onome ko bi to mogao da realizuje i onome ko bi to prikazivao.
Za 21:35 nije sinhronizovano vec titlovano, proverio upravo. huhaj sad neko da proveri za matine :)
Posted
Za 21:35 nije sinhronizovano vec titlovano, proverio upravo. huh
Kakav je film? :)
Posted
Kakav je film? :)
Tek ću da čujem, pošto ja ne idem :(, nego da nisam poslao moje psihopate od prijatelja na sinhronizovanu projekciju, krvi bi mi se napili...
Posted
Tek ću da čujem, pošto ja ne idem :(, nego da nisam poslao moje psihopate od prijatelja na sinhronizovanu projekciju, krvi bi mi se napili...
A, ok. Javi utiske svejedno. :)
Posted

Bruno, otvara se 10. Julapreview - Da Ali G Show, najjaci™ Bruno momenat

Posted

pr tekst. ni prvi ni poslednji koji je njesra. uostalom, film sam skinuo, pa cu prijaviti kakav je kad ga pogledam.

Posted (edited)

Trash. Must see.

Edited by Roger Sanchez
Posted (edited)

verovatno trešina, no nada uvek tinja...obećavajuće...za sada

Edited by Musharaf
Posted

Nije baš uskoro, ali jedva čekam..

Posted

uuuu, deluje odlično! (naročito ona scena kada komunisti naoružani krstovima upadaju u aleksandriju)

Posted

Čuo sam za knjigu i čuo da je super, baš mi je drago što su ekranizovali, voleo bih da pogledam: