Misko Posted January 30 Posted January 30 2 hours ago, Filozof manijak said: Hmmmm, raja, šta mislimo o ovome? Mislim se, eto nama jos jedne Vrane
Boksi Posted January 30 Posted January 30 1 minute ago, Misko said: Mislim se, eto nama jos jedne Vrane Neeeee Ne može mali Skarsgård da se poredi sa Henrijem
Filozof manijak Posted January 30 Posted January 30 Nadam se da neće biti takav flop, meni je film Gorštak obeležio detinjstvo i učinio da zavolim fantaziju kao žanr (i muziku Queen-a). Baš bi bio bedak da sjebu 1 1
Boksi Posted January 30 Posted January 30 (edited) 4 minutes ago, Filozof manijak said: Nadam se da neće biti takav flop, meni je film Gorštak obeležio detinjstvo i učinio da zavolim fantaziju kao žanr (i muziku Queen-a). Baš bi bio bedak da sjebu Zato kažem, bez velikih očekivanja i poredjenja. Sve sjebu pa ne vidim zašto ne bi i ovo jer se igra na kartu približavanja poznatog sadržaja novoj/mladoj publici. Edited January 30 by Boksi
Filozof manijak Posted January 30 Posted January 30 Za uspeh filma apsolutno je neophodno da ubodu Khurgana. I nadam se da će jasno i krvavo prikazivati dekapitacije Mada, sumnjam. 1
Misko Posted January 30 Posted January 30 Hajlendera su posebnim cinili Queen, Son Koneri, Klensi Braun, prica sa Heder...pritom ja zasita ne viidm zasto bi ovo bilo bolje od svih ovih rimejkova koje gledamo godinama unazad..nista protiv Kavila, nema to veze sa njim(neka mu daju Bonda, btw. dok jos izgleda top,ako uopste i snime vise ikad nekog Bonda) 2
Boksi Posted January 30 Posted January 30 15 minutes ago, Misko said: pritom ja zasita ne viidm zasto bi ovo bilo bolje od svih ovih rimejkova koje gledamo godinama unazad +1 Ali malo woke začina, rasne raznolikosti, još neki crnac pored Sunde Kastagira, gay kisseva i ostalog. Ne bi me iznenadilo da Kurgan bude crnac.
Shan Jan Posted January 30 Posted January 30 Kavil je rodjen za bonda. To se bas lepo videlo u The Man From UNCLE. 1
Misko Posted January 30 Posted January 30 (edited) 8 minutes ago, Shan Jan said: Kavil je rodjen za bonda. To se bas lepo videlo u The Man From UNCLE. Vec su nas opljackali za Klajva Ovena, ovo bi bila bas nepravda Edited January 30 by Misko 1
Sludge Factory Posted January 30 Posted January 30 Sto se tice ovog novog Gorstaka, scenaristi bas ne obecavaju, a i tesko mi nesto Kavila sa skotskim akcentom da zamislim, Lamber se vec dovoljno mucio.
Misko Posted January 30 Posted January 30 6 minutes ago, Sludge Factory said: Sto se tice ovog novog Gorstaka, scenaristi bas ne obecavaju, a i tesko mi nesto Kavila sa skotskim akcentom da zamislim, Lamber se vec dovoljno mucio. S tim sto je to tada bio deo sarma
Sludge Factory Posted January 30 Posted January 30 Just now, Misko said: S tim sto je to tada bio deo sarma Pa i jeste zapravo, ali to je do Labera, nema Kavil taj nivo smeka. 1
Misko Posted January 30 Posted January 30 Just now, Sludge Factory said: Pa i jeste zapravo, ali to je do Labera, nema Kavil taj nivo smeka. Moglo bi se reci
Misko Posted January 30 Posted January 30 Gorstk nastavke, je li neko ovde gledao neki?..Posto sam ja ludak, gledao sam tri nastavka, dvojka je legendarno los, film koji zasluzuje svoje mesto pored The Room, Plan 9, Manos i drugih legendi, trojka je malo vise safe, samim tm i mozda dosadniji, bukvlano je rimejk prvog, ali Bonny Portmore je meni odlicno iskoriscena za taj film, cevrti valjda pokusava da spoji seriju i film, pa je em konfuzan em naporan, samu seriju sam se mucio da gledam, mada sam ja sa serijama generalno nedisciplinovan, ima kult status
Recommended Posts