copkillah Posted November 18, 2024 Posted November 18, 2024 sad vidim da to režira neki poljski Uve Bol
steins Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 Ne mogu da dočekam. Bonus je Mile Kekin sa strašnom pesmom kao soundtrack 2
Boksi Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 Dobre prve kritike. Čak i pohvale za Lily-Rose Depp. Meni je ona prilično antipatična, ali mi se ovo gleda.
pariah Posted January 6 Posted January 6 Ovo deluje toliko idiotski da jedva čekam. Predlog za alternativni naslov: Hell Actually! 1
Shan Jan Posted January 7 Posted January 7 9 hours ago, pariah said: Ovo deluje toliko idiotski da jedva čekam. Predlog za alternativni naslov: Hell Actually! Obozavam Buljavu al ovo sto je mecu u role nekih zajebanih zenski u akcionim filmovima sa njenih 40 kila i gradjom gde verovatno dobije modricu kad dune jaci vetar bas ne ide. Uz to ima i neki pogled zajebantske ali dobrocudne zenske koja mrava ne bi zgazila.
Shan Jan Posted January 27 Posted January 27 10 minutes ago, Milosh76 said: Ne znam da li je bilo vec... AI prevara 1
copkillah Posted January 27 Posted January 27 16 minutes ago, Milosh76 said: Ne znam da li je bilo vec... ovo je baš očigledan AI plus klipovi iz različitih filmova
Filozof manijak Posted January 30 Posted January 30 Hmmmm, raja, šta mislimo o ovome? Quote HIGHLANDER reboot, starring Henry Cavill, begins filming in May in Scotland. 1
Boksi Posted January 30 Posted January 30 Bez uporedjivanja i velikih očekivanja rado ću odgledati Cavill-a u ovoj ulozi. I nadam se da će se glumom odmaknuti od Geralta.
Shan Jan Posted January 30 Posted January 30 Meni je bio vrhunski u Witcheru al ne sumnjam da ce Boksi da ga gleda u bilo kom uradku zbog akcionih scena. Spoiler Inace bi bio siguran da ce biti jos jedno reboot sranje ali ako je ovaj nerd u njemu, postoje sanse... 1
Boksi Posted January 30 Posted January 30 Stavi mi u bilo koji film Andjelinu Džoli ili Henrija i ja ću to da gledam. Nema veze šta je, tek negde na sredini primetim da samo blenem u njih. Mada mi je u Changeling-u bila miscast.
Shan Jan Posted January 30 Posted January 30 59 minutes ago, Boksi said: Stavi mi u bilo koji film Andjelinu Džoli ili Henrija i ja ću to da gledam. Nema veze šta je, tek negde na sredini primetim da samo blenem u njih. Mada mi je u Changeling-u bila miscast. Meni je Angelina otkinula u Maleficent. 1
Recommended Posts