Dankan Ajdaho Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 https://www.index.hr/magazin/clanak/dugoocekivani-psiholoski-triler-dobio-8-minuta-ovacija-na-premijeri-u-veneciji/2112913.aspx?index_ref=read_more_d
Ras Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 (edited) “Stretching back almost 20 years, I’ve had an incredible connection with the story of The Master and Margarita and have long sought the rights to this extraordinary book,” says Luhrmann. “I’m thrilled to finally have the opportunity to do an interpretation of this groundbreaking work.” Nemoj, molim te! U drugim vestima: i Dafoe i Ford u novim filmovima su sa psima u ledenoj divljini. Ford sa nacrtanim. Togo + The Call of The Wild Edited December 16, 2019 by Ras
MortimerBrewster Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 (edited) adam sendler glumi johna tortura koji glumi zlatara sa kockarskim problemom, a kevin garnet glumi samog sebe Edited December 19, 2019 by MortimerBrewster
nezvanova Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 nije bas film, filmic je, ali sve se cini da ce biti prava bombonica... rezirao gvadanjino (call me by your name ), igraju dzulijan mur i kajl meklahlan, muzika rici sakamoto, a ambijenti divni, predivni....italijanski...
Ravanelli Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 (edited) gledao sam kasting za vilnevov dune i ništa mi se ne sviđa oko dve galvne uloge, ostali deluju ok mali mi deluje preslabašno, ipak on treba da postane neki fajter a nisam ni nešto siguran za džesiku, ova švedica je ne deluje dovoljno mamasto oscar isaac mi je premlad za ulogu vojvode leta Stellan Skarsgård (kopipejstovo sam ime naravno) mi deluje kao dobar odabir za barona harkonena džoš brolina uvek volim viditi, havijer bardem kao stilgar deluje fino, a džejson momoa kao dankan ajdaho... pa možda sam ga ja malo zamislio manje agresivnog izgleda Edited March 3, 2020 by Ravanelli
Recommended Posts