June 14, 20195 yr 44 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Nije to taj The Lighthouse sa Dafoem i Pattinsonom.. Jebite mi sve ALI STE U PRAVU! Edited June 14, 20195 yr by pariah
July 18, 20195 yr auh gadnih li slova za top gun 2...nadam se da ce da porade na tome lepo videti flower girl ruth negga pored bred pitta... odlicna glumica, plus donald sutherland, one of my favorite (koliko volim i divim se njegovoj glumi, toliko ne podnosim onog slinavca od sina) Edited July 18, 20195 yr by mustang
July 18, 20195 yr 9 minutes ago, mustang said: auh gadnih li slova za top gun 2...nadam se da ce da porade na tome lepo videti flower girl ruth negga pored bred pitta... odlicna glumica, plus donald sutherland, one of my favorite (koliko volim i divim se njegovoj glumi, toliko ne podnosim onog slinavca od sina) hehe, sad si me podsetila na pricu kad je Donald poveo Kiefera na koncert Davida Bowieja. Donald i David su se poznavali od ranije (mislim preko Nicholasa Roega kod koga su obojica igrali), pa su se dogovorili da izadju posle koncerta na pice. Medjutim, Kiefer je trazio da upozna Bowieja, pa ga je Donald poveo sa sobom. Bowie otvara vrata, vidi Kiefera, pa onda pogleda Donalda i kaze mu "Oh, poveo si sina. Zasto?"