Ras Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 Aliens je, bez obzira na izvanrednost Aliena takođe odličan film i Cameron tu ništa nije upropastio.
Jeremija Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Zavisi u kom kontekstu to "dobra" podrazumevaš? Ako je u pitanju izgled, ženstvenija je u prvom, gura "nevino jagnješce" izgled, a i ima tipičnu žensku kosu osamdesetih. U drugom je tough female action hero.
mustang Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 (edited) 2 koliko se secam to je prvi film u kome zensko fizicki dominira. posle je dosla gi jane pre toga nije se zapazilo da i zenski lik moze da bude akcioni heroj plus sto je inspirasalo zenski mejnstrim da se bace na ozbiljnije vezbanje secam se koliko sam bila fascinirana njenim rukama, zgibovima i baratanju sa sacmarom Edited June 3, 2019 by mustang
Jeremija Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Čim sam video ono Redrum u ogledalu, znao sam da je (u pitanju)nastavak Shininga. Original je bilo remek delo, ako ovaj bude "samo" dobar, biće ok...
pariah Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 (edited) Od čoveka koji stoji iza veštice stiže novi drugi film Svi svršavaju zasada, od kritičara pa do komon plebsa. Edited June 14, 2019 by pariah
pariah Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Tek sada skontah da ga ima na trafikama i da postoji super eng titl.
Recommended Posts