Sludge Factory Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 Naravno da ce da se gleda, ako nista drugo zbog pomenute Mac.
Joe D Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 Kad smo vec kod guvernatora, ako je nekome promakla vest: https://arstechnica.com/gaming/2019/05/all-hail-the-chosen-one-schwarzenegger-and-fassbender-to-star-in-kung-fury-2/
Mil@n Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 T2 je tako objasnio da vredi da odgledamo barem 10 sranje nastavaka, a još nismo ni na pet... Tako da naravno da ćemo gledat'...
Sludge Factory Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 Stvar je u tome to je ovo jedini pravi™ nastavak, jer ga radi Kameron (u nekom kapacitetu™). Sve sto je radjeno od T2 do sad se ne racuna ni u kom smislu (dakle, kao da ne postoji). Nadao sam se da ce on uneti dozu ozbiljnosti. Naravno, sacekacemo da pogleamo ceo film prvo, ali trejler ne obecava
Jeremija Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 Što se mene tiče, sa Terminatorom su trebali stati na kecu.
bradilko Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 On 24.5.2019. at 22:15, Jeremija said: Što se mene tiče, sa Terminatorom su trebali stati na kecu. a ne zajebavaj pa terminator 2 je i dan danas i zauvek filmcina. kao predator 1. ta dva filma uvek rado gledam.
Jeremija Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 3 minutes ago, bradilko said: a ne zajebavaj pa terminator 2 je i dan danas i zauvek filmcina. kao predator 1. ta dva filma uvek rado gledam. Za Predator se slažem, dok za Terminator ne, jednostavno dvojka je previše akcion film za moj ukus, a previše malo ima one atmosfere koja je krasila prvog Terminatora. Nije to prvi put Cameronu da nastavkom upropasti serijal, uradio je isto i sa Aliensima, s tim što je tamo ipak izveo dekonstrukciju i demitologizaciju tudjeg dela.
MocaVukotic Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 T2 je udzbenicki primer savrsenog filma, jedan od retkih filmova bez greske u zarezu. Savrsena melodrama za 21 vek.
Filozof manijak Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 .....i jedan od retkih slučajeva gde je nastavak nadmašio prvi film.
Recommended Posts