Jump to content
IGNORED

Uskoro dolazi jedan film

3opge

Recommended Posts

Posted

Ovo mu dodje kao neki otklon ka T2 filmu

Posted

Naravno da ce da se gleda, ako nista drugo zbog pomenute Mac. 

Posted

T2 je tako objasnio da vredi da odgledamo barem 10 sranje nastavaka, a još nismo ni na pet... Tako da naravno da ćemo gledat'...

Posted

Stvar je u tome to je ovo jedini pravi™ nastavak, jer ga radi Kameron (u nekom kapacitetu™). Sve sto je radjeno od T2 do sad se ne racuna ni u kom smislu (dakle, kao da ne postoji). Nadao sam se da ce on uneti dozu ozbiljnosti. Naravno, sacekacemo da pogleamo ceo film prvo, ali trejler ne obecava :fantom:

Posted

Što se mene tiče, sa Terminatorom su trebali stati na kecu. :fantom:

Posted

uuuuu, adamse, sta ti rekooo! 

Posted

ne znam, na ignoru mi je :fantom:

Posted
On 24.5.2019. at 22:15, Jeremija said:

Što se mene tiče, sa Terminatorom su trebali stati na kecu. :fantom:

a ne zajebavaj pa terminator 2 je i dan danas i zauvek filmcina. kao predator 1. ta dva filma uvek rado gledam. 

Posted

Da nije dvice ne bi se sećali ni keca 

Posted
3 minutes ago, bradilko said:

a ne zajebavaj pa terminator 2 je i dan danas i zauvek filmcina. kao predator 1. ta dva filma uvek rado gledam. 

Za Predator se slažem, dok za Terminator ne, jednostavno dvojka je previše akcion film za moj ukus, a previše malo ima one atmosfere koja je krasila prvog Terminatora.

Nije to prvi put Cameronu da nastavkom upropasti serijal, uradio je isto i sa Aliensima, s tim što je tamo ipak izveo dekonstrukciju i demitologizaciju tudjeg dela.

Posted

T2 je udzbenicki primer savrsenog filma, jedan od retkih filmova bez greske u zarezu. Savrsena melodrama za 21 vek. 

Posted

.....i jedan od retkih slučajeva gde je nastavak nadmašio prvi film.