ivy Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 jbte Halloween 654deo,Predator 56789 deo,Star Wars silovanje mrtve babe a kada sam videla da se Marry Popins vraca poludela sam..pa jbte...jel stvarno?!?
Sludge Factory Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 1 minute ago, ivy said: jbte Halloween 654deo Sta pricas? Ovo je tek drugi deo
Jimmy Kowalski Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 A i sta je problem sto se posle pola veka pravi verzija Poppinsove za neke nove generacije klinaca? Pogotovo sto tu ima vise knjiga, koje nikad nisu ni ekranizovane, jer se Traversovoj nije svideo prvi film..
ivy Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 a ne znam.. recikliranje starih ideja do besvesti... ustvari evo novi Robin Hud mi se svidja
copkillah Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 Strepnja mi je dublja od nade s obzirom na ograničen talenat glavne glumice.
Jimmy Kowalski Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 And the Oscar goes to ...... Christian Bale
Lancia Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 12 minutes ago, Jimmy Kowalski said: And the Oscar goes to ...... Christian Bale Moguce, transformersi su u modi.
Jimmy Kowalski Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Pa da. Inace, vrlo lako se moze desiti da svih pet nominacija za glavnu musku ulogu budu za portrete stvarnih licnosti (kandidati su Bale kao Dick Cheney, Hugh Jackman kao Gary Hart, Ryan Gosling kao Neil Armstrong, Rami Malek kao Freddie Mercury, Willem Dafoe kao Van Gogh, Viggo Mortensen kao Tony Lip). A sjajna uloga Hawkea u First Reformed bice nazalost ignorisana..
Lancia Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 58 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Pa da. Inace, vrlo lako se moze desiti da svih pet nominacija za glavnu musku ulogu budu za portrete stvarnih licnosti (kandidati su Bale kao Dick Cheney, Hugh Jackman kao Gary Hart, Ryan Gosling kao Neil Armstrong, Rami Malek kao Freddie Mercury, Willem Dafoe kao Van Gogh, Viggo Mortensen kao Tony Lip). A sjajna uloga Hawkea u First Reformed bice nazalost ignorisana.. Ole, kakva poplava! Mene takve uloge uglavnom ostavljaju ravnodusnim; onaj koji je trebalo da bude nagradjen Oskarom je svojevremeno ladno preskocen (Joaquin Phoenix/Johnny Cash).
kipo Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 30 minutes ago, Majo said: Ole, kakva poplava! Mene takve uloge uglavnom ostavljaju ravnodusnim; onaj koji je trebalo da bude nagradjen Oskarom je svojevremeno ladno preskocen (Joaquin Phoenix/Johnny Cash). +1 Ali ima i do lika kog obradjuju; Cercil ili sad Cejni npr i nemaju sta da ponude osim zabrinutosti i bijesa, dok je Dzoni Kes druga prica. Dodao bih i Dzos Brolina u ulozi Busa juniora.
John Coltrane Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 (edited) Deluje zanimljivo. https://www.imdb.com/title/tt6266538/videoplayer/vi1554233881?ref_=vi_prev_btn Edit: Pardoniram na dupliranju, sad vidim o cemu pisete. Edited October 5, 2018 by John Coltrane
Haralampije Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 (edited) Edited December 29, 2018 by Haralampije
Recommended Posts