Eraserhead Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Ovo moze biti odlican dokumentarac. Dan Arieli je sjajan naucnik i profesor:
mandingo Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 (edited) au, simon pegg kao bruce ili evan, fassbender kao ashton - stvarno originalno. a eraserov dokumentarac izgleda brutalno dosadno. >_> Edited May 17, 2015 by mandingo
kobni zelaya Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Kakva pržačka podela. Sumnjam da će moći da se poredi s Macbethom Polanskog, ali svakako ću pogledati.
Ajant23 Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Naprosto sam prilično skeptičan u startu iz prostog razloga što film traje manje od dva sata. Meni to nije ozbiljno trajanje za ozbiljnog Macbetha. Apropo Polanskog, ma ovo je u startu ispod i njega i Kurosave. Iako, moram reći, da ta divna čudnost ove drame uvek mami da se vidi kako ju je nova postava (pogotovo reditelj) pokušala izvesti i uvek mi izaziva veliku skepsu da mogu biti dovoljno zadovoljan. Mahom skeptičan i mahom rad da vidim novog Macbetha...
kobni zelaya Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 (edited) Well, it's that play.... edit - Kurosavu nisam spomenuo, to je druga dimenzija. Edited June 5, 2015 by kobni zelaya
kud u maglu Simoviću Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 (edited) ćaća i braća koen Edited June 8, 2015 by kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 a možda su ih rusi zajebali, kao u seriji
Recommended Posts