3opge Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 (edited) CONTROL___________________dance dance dance dance to the radio Edited November 25, 2007 by Maltese Link to comment
Indy Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 (edited) Glumci stvarno sviraju & pevaju... najviše se, ipak, radujem 121-om minutu gledanja Corbijnove fotografije :) Edited October 16, 2007 by Indy Link to comment
3opge Posted October 16, 2007 Author Share Posted October 16, 2007 Sam Riley prvo kao Mark E. Smith u 24HPP a sada i kao On licno po svemu sudeci ovo ce biti mitski dogadjaj ne samo za vernike j.d. Link to comment
hefestus Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Slusam vec nekoliko dana soundtrack: Joy Division, Pistolsi, Roxy, Bowie, Kraftwerk ...Ko hoce soundtrack neka se javi na PM. Link to comment
PussyGalore Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 pa dolazi jos jedan, mogu se usuditi i reci jos veca legenda, dokumentarni film :joe strummer: the future is unwrittenhttp://www.imdb.com/title/tt0800099/jedan od najkopletnijih zabelezenih arhiviranih intervjua, fotografija, reminiscencija preostalih clanova i td.naravno, avid fan joe strummera=the clash=joe strummer bi trebalo da su vec gledali 'let's rock again/'04/ Link to comment
Mp40 Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 pa dolazi jos jedan, mogu se usuditi i reci jos veca legenda, dokumentarni film :joe strummer: the future is unwrittenhttp://www.imdb.com/title/tt0800099/jedan od najkopletnijih zabelezenih arhiviranih intervjua, fotografija, reminiscencija preostalih clanova i td.naravno, avid fan joe strummera=the clash=joe strummer bi trebalo da su vec gledali 'let's rock again/'04/Film je predobar! SVE, SVE, SVE o strummeru. Cak su i strebercine poput mene saznale gomilu novih podataka. Link to comment
Indy Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 kada?Kako gde --- u USA je već, u Australiji za 10 dana, a ostalo ne znam (piše valjda na imdb-u). Link to comment
maxivida Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Meni ovaj Riley užasno liči na P. Dohertyja. Ne samo na plakatu, nego i u trejleru. Kako sad da "poverujem" da je to Curtis?Filmu se radujem. Link to comment
transcending Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 u, vidi ovo. taman sam pošao da postavim topik za Control i iz kurtoazije sam pregledao podforum da vidim da neko slučajno nije pre mene. kad ono, međutim. samo se nadam da neće ispasti totalno razočaranje. / a u stvari se potajno nadam da će ispasti master-piece, samo ne smem naglas, da elemenat negativnog iznenađenja ne bi bio prevelik. Glumci stvarno sviraju & pevaju...moraš, ipak, priznati da to i nije baš neki prevelik podvig, bar što se instrumentalnog dela tiče :) Link to comment
Indy Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Nemam pojma, nisam jos gledao film. Ali, u svakom slucaju ne ocekujem Mahavishnu Orchestra :D Link to comment
transcending Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Nemam pojma, nisam jos gledao film. Ali, u svakom slucaju ne ocekujem Mahavishnu Orchestra :Dlolnisam ni ja, nego sam mislio na to da glumcima nije trebalo nešto preterano truda da bi naučili i odsvirali sami :) Link to comment
3opge Posted October 27, 2007 Author Share Posted October 27, 2007 lolnisam ni ja, nego sam mislio na to da glumcima nije trebalo nešto preterano truda da bi naučili i odsvirali sami :)uvek je uzivanje citati mudrosti staraca isposnika sto u svojim pecinama zatvorenih ociju svevide Link to comment
Recommended Posts