3opge Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 (edited) CONTROL___________________dance dance dance dance to the radio Edited November 25, 2007 by Maltese
Indy Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 (edited) Glumci stvarno sviraju & pevaju... najviše se, ipak, radujem 121-om minutu gledanja Corbijnove fotografije :) Edited October 16, 2007 by Indy
3opge Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Sam Riley prvo kao Mark E. Smith u 24HPP a sada i kao On licno po svemu sudeci ovo ce biti mitski dogadjaj ne samo za vernike j.d.
hefestus Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Slusam vec nekoliko dana soundtrack: Joy Division, Pistolsi, Roxy, Bowie, Kraftwerk ...Ko hoce soundtrack neka se javi na PM.
PussyGalore Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 pa dolazi jos jedan, mogu se usuditi i reci jos veca legenda, dokumentarni film :joe strummer: the future is unwrittenhttp://www.imdb.com/title/tt0800099/jedan od najkopletnijih zabelezenih arhiviranih intervjua, fotografija, reminiscencija preostalih clanova i td.naravno, avid fan joe strummera=the clash=joe strummer bi trebalo da su vec gledali 'let's rock again/'04/
Mp40 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 pa dolazi jos jedan, mogu se usuditi i reci jos veca legenda, dokumentarni film :joe strummer: the future is unwrittenhttp://www.imdb.com/title/tt0800099/jedan od najkopletnijih zabelezenih arhiviranih intervjua, fotografija, reminiscencija preostalih clanova i td.naravno, avid fan joe strummera=the clash=joe strummer bi trebalo da su vec gledali 'let's rock again/'04/Film je predobar! SVE, SVE, SVE o strummeru. Cak su i strebercine poput mene saznale gomilu novih podataka.
Indy Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 kada?Kako gde --- u USA je već, u Australiji za 10 dana, a ostalo ne znam (piše valjda na imdb-u).
maxivida Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Meni ovaj Riley užasno liči na P. Dohertyja. Ne samo na plakatu, nego i u trejleru. Kako sad da "poverujem" da je to Curtis?Filmu se radujem.
transcending Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 u, vidi ovo. taman sam pošao da postavim topik za Control i iz kurtoazije sam pregledao podforum da vidim da neko slučajno nije pre mene. kad ono, međutim. samo se nadam da neće ispasti totalno razočaranje. / a u stvari se potajno nadam da će ispasti master-piece, samo ne smem naglas, da elemenat negativnog iznenađenja ne bi bio prevelik. Glumci stvarno sviraju & pevaju...moraš, ipak, priznati da to i nije baš neki prevelik podvig, bar što se instrumentalnog dela tiče :)
Indy Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Nemam pojma, nisam jos gledao film. Ali, u svakom slucaju ne ocekujem Mahavishnu Orchestra :D
transcending Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Nemam pojma, nisam jos gledao film. Ali, u svakom slucaju ne ocekujem Mahavishnu Orchestra :Dlolnisam ni ja, nego sam mislio na to da glumcima nije trebalo nešto preterano truda da bi naučili i odsvirali sami :)
3opge Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 lolnisam ni ja, nego sam mislio na to da glumcima nije trebalo nešto preterano truda da bi naučili i odsvirali sami :)uvek je uzivanje citati mudrosti staraca isposnika sto u svojim pecinama zatvorenih ociju svevide
Recommended Posts