Yesterday at 13:191 day Aktuelno je izdanje Čarobne knjige, pa sam pročitao onaj dostupni uvod i vidim da mi je sve to već poznato. Otud pitanje, Edited yesterday at 13:201 day by Ras
Yesterday at 14:261 day 1 hour ago, Ras said:Seća li se neko u kojem je časopisu (ili u više njih) ranije objavljivana Ana iz džungle (Prat)?U Stripoteci.Edit: tek sad videh da je FM odgovorio 🤦♀️ Sry. I da nije mooožda bilo u Politikinom zabavniku? Edited yesterday at 14:351 day by Boksi
Yesterday at 16:011 day On 18. 3. 2025. at 12:22, klimt said: kad vec spominjes bilala, da li ti je mozda poznat kako se zovem njegov strip-putopis iz beograda od pre jedno 15-ak godina, ima cela jedna tabla sa marakanom
Yesterday at 16:031 day 1 hour ago, Boksi said:U Stripoteci.Edit: tek sad videh da je FM odgovorio 🤦♀️ Sry. I da nije mooožda bilo u Politikinom zabavniku?Bio je Džim iz džungle
Yesterday at 18:231 day 2 hours ago, ultra plasticni said:kad vec spominjes bilala, da li ti je mozda poznat kako se zovem njegov strip-putopis iz beograda od pre jedno 15-ak godina, ima cela jedna tabla sa marakanomI da nema neko u pdf-u Gradac, izdanje posvećeno Bilalu?
Yesterday at 23:101 day 7 hours ago, ultra plasticni said:kad vec spominjes bilala, da li ti je mozda poznat kako se zovem njegov strip-putopis iz beograda od pre jedno 15-ak godina, ima cela jedna tabla sa marakanomNe znam za taj strip.
16 hours ago16 hr 12 hours ago, Boksi said:I da nema neko u pdf-u Gradac, izdanje posvećeno Bilalu?GRADAC 141-142 ENKI BILAL (pdf)...GRADAC 141-142 ENKI BILAL (pdf) - GRADAC.pdfDownload GRADAC 141-142 ENKI BILAL (pdf) - GRADAC.pdf for free from KrakenFiles.com Edited 16 hours ago16 hr by holden kolfild
15 hours ago15 hr Poštovane kolege, treba mi pomoć: da li se neko seća stipa, izašao je u Politikinom Zabavniku početkom devedesetih, npr iz dva dela. Radnja se dešava 1910e ili 20e u Americi, a priča je o momku kome gangsteri ubiju porodicu i otmu sestru: on odlazi u grad, zaljubljuje se u devojku iz bordela koji drže ti gangsteri. Ima scena gde ga ta devojka vodi u bioskop gde on prvi put gleda filmove (Čarli Čaplin je jedan od filmova). Na kraju, na konačnom obračunu između njega i glavnog gangstera u njegovoj kući gde ima celu sobu sa modelom železnice sa pratećim modelom grada; gangstera gurne kidnapovana sestra od glavnog junaka i on pada na neku kulu i probode ga a on i sestre odlaze. MIslim i da gangsteri ubiju devojku iz bordela ali nisam siguran. NI Gugl ni Chat GPT ne pomažu uopšte.
14 hours ago14 hr Lista objavljenih stripova u PZ, možda pomogne. Devedesete počinju oko 19xx broja. Edited 14 hours ago14 hr by kozha_klima