October 13, 2024Oct 13 2 hours ago, villiem said: Bitno je osloboditi se piva Ja ga se oslobađam svakodnevno. 2 hours ago, villiem said: AqvaViva ima dobru seriju negazirane vode, Ima i vodovod, i to mnogo jeftinije.
October 13, 2024Oct 13 8 minutes ago, Nikodije said: Jel uzmeš med pre treninga? Meni su rekli da je to najbolje. И пре, и за време , и после, ја сам од оних што носе пун ранац слаткиша, сокова и литре воде кад уђу у теретану.
October 13, 2024Oct 13 Popular Post Just now, Kosmos Srbija said: ја сам од оних што носе пун ранац слаткиша, сокова и литре воде кад уђу у теретану. NIje loša ideja, kako ide, je l' kupuju?
October 13, 2024Oct 13 Just now, Kosmos Srbija said: И пре, и за време , и после, ја сам од оних што носе пун ранац слаткиша, сокова и литре воде кад уђу у теретану. Ne preteruj, za pilates ti ne treba toliko energije
October 13, 2024Oct 13 Зависи колико дајеш себе. Ја сам и после вишесатних партија шаха осећао страховиту глад.
October 13, 2024Oct 13 Uzmeš lepo one pirinčane galete, namažeš kikiriki puterom i preliješ crnom čokoladom...i tako. ❤️ @barfly
October 13, 2024Oct 13 11 minutes ago, Klara said: Uzmeš lepo one pirinčane galete, namažeš kikiriki puterom i preliješ crnom čokoladom...i tako. ❤️ @barfly
October 13, 2024Oct 13 A mogu da ti dam i recept za rum kasato, do kraja da te upropastim. : D #off pardon
October 13, 2024Oct 13 16 minutes ago, Klara said: kikiriki puter preliješ crnom čokoladom...i tako. pola sata drzati u frizideru
October 13, 2024Oct 13 Našla u Bingu u Trebinju Proizvodi neki "Spektar drink" iz Bijeljine. Jako dobar. Sladim se sa ovim Vrhunska napolitanka. Ok, nije baš da pripada ovom topicu, ali, pisalo se o "Lasti" i sokovima
October 15, 2024Oct 15 On 13. 10. 2024. at 12:13, Boksi said: mislim da je krš, ali budi lepa sećanja Ne znam dal' sam ikada pojeo ovaj, ali sa čokoladom i beše mlečnim punjenjem je bio extra. Preteča Milka Choco Choc (tako nešto) mekanih biskvita. PS: Zlatne kapi u čaši a na čaši meda - najbolji sok ikad. Most underrated čokolada - Galija s mlečnim punjenjem. Edited October 15, 2024Oct 15 by zorglub
October 15, 2024Oct 15 Galijaaa Ali ne sećam se mlečnog punjenja? Samo onog sa rumom. Inače Spoiler Edited October 15, 2024Oct 15 by Boksi
October 15, 2024Oct 15 1 minute ago, Boksi said: Ali ne sećam se mlečnog punjenja? Samo onog sa rumom. Svega par godina su imali sa mlečnim i bila je extra. A ovo? Bilo je i pakovanje sa Dizni likovima, kutija kartonska kao za čokoladu, a unutra blokovi pojedinačno zavijeni u foliju sa Pajom, Šiljom... Btw, vanila sladoled u Ikei mi je najbliži onom u lopticama.
October 15, 2024Oct 15 3 minutes ago, zorglub said: Svega par godina su imali sa mlečnim i bila je extra. A ovo? Bilo je i pakovanje sa Dizni likovima, kutija kartonska kao za čokoladu, a unutra blokovi pojedinačno zavijeni u foliju sa Pajom, Šiljom... Jooooj Koliko su lepo mirisale ove čokoladice! Pa kad krene da se topi u ustima, tačno te obuzme neka milina… 6 minutes ago, zorglub said: Btw, vanila sladoled u Ikei mi je najbliži onom u lopticama Probaću!