JozoMujica Posted October 13 Posted October 13 2 hours ago, villiem said: Bitno je osloboditi se piva Ja ga se oslobađam svakodnevno. 2 hours ago, villiem said: AqvaViva ima dobru seriju negazirane vode, Ima i vodovod, i to mnogo jeftinije. 2 4
Kosmos Srbija Posted October 13 Posted October 13 8 minutes ago, Nikodije said: Jel uzmeš med pre treninga? Meni su rekli da je to najbolje. И пре, и за време , и после, ја сам од оних што носе пун ранац слаткиша, сокова и литре воде кад уђу у теретану.
Popular Post JozoMujica Posted October 13 Popular Post Posted October 13 Just now, Kosmos Srbija said: ја сам од оних што носе пун ранац слаткиша, сокова и литре воде кад уђу у теретану. NIje loša ideja, kako ide, je l' kupuju? 11
Nikodije Posted October 13 Posted October 13 Just now, Kosmos Srbija said: И пре, и за време , и после, ја сам од оних што носе пун ранац слаткиша, сокова и литре воде кад уђу у теретану. Ne preteruj, za pilates ti ne treba toliko energije
Kosmos Srbija Posted October 13 Posted October 13 Зависи колико дајеш себе. Ја сам и после вишесатних партија шаха осећао страховиту глад. 2
barfly Posted October 13 Posted October 13 Ozdravio sam, od kad sam prestao da kupujem onu Yoyo čokoladu sa rižom. 1
Klara Posted October 13 Posted October 13 Uzmeš lepo one pirinčane galete, namažeš kikiriki puterom i preliješ crnom čokoladom...i tako. ❤️ @barfly 1 1 1
barfly Posted October 13 Posted October 13 11 minutes ago, Klara said: Uzmeš lepo one pirinčane galete, namažeš kikiriki puterom i preliješ crnom čokoladom...i tako. ❤️ @barfly 2
Klara Posted October 13 Posted October 13 A mogu da ti dam i recept za rum kasato, do kraja da te upropastim. : D #off pardon 1
villiem Posted October 13 Posted October 13 16 minutes ago, Klara said: kikiriki puter preliješ crnom čokoladom...i tako. pola sata drzati u frizideru 1
duda Posted October 13 Posted October 13 Našla u Bingu u Trebinju Proizvodi neki "Spektar drink" iz Bijeljine. Jako dobar. Sladim se sa ovim Vrhunska napolitanka. Ok, nije baš da pripada ovom topicu, ali, pisalo se o "Lasti" i sokovima 1
zorglub Posted October 15 Posted October 15 (edited) On 13. 10. 2024. at 12:13, Boksi said: mislim da je krš, ali budi lepa sećanja Ne znam dal' sam ikada pojeo ovaj, ali sa čokoladom i beše mlečnim punjenjem je bio extra. Preteča Milka Choco Choc (tako nešto) mekanih biskvita. PS: Zlatne kapi u čaši a na čaši meda - najbolji sok ikad. Most underrated čokolada - Galija s mlečnim punjenjem. Edited October 15 by zorglub 1 1
Boksi Posted October 15 Posted October 15 (edited) Galijaaa Ali ne sećam se mlečnog punjenja? Samo onog sa rumom. Inače Spoiler Edited October 15 by Boksi 1 1
zorglub Posted October 15 Posted October 15 1 minute ago, Boksi said: Ali ne sećam se mlečnog punjenja? Samo onog sa rumom. Svega par godina su imali sa mlečnim i bila je extra. A ovo? Bilo je i pakovanje sa Dizni likovima, kutija kartonska kao za čokoladu, a unutra blokovi pojedinačno zavijeni u foliju sa Pajom, Šiljom... Btw, vanila sladoled u Ikei mi je najbliži onom u lopticama. 1 2
Boksi Posted October 15 Posted October 15 3 minutes ago, zorglub said: Svega par godina su imali sa mlečnim i bila je extra. A ovo? Bilo je i pakovanje sa Dizni likovima, kutija kartonska kao za čokoladu, a unutra blokovi pojedinačno zavijeni u foliju sa Pajom, Šiljom... Jooooj Koliko su lepo mirisale ove čokoladice! Pa kad krene da se topi u ustima, tačno te obuzme neka milina… 6 minutes ago, zorglub said: Btw, vanila sladoled u Ikei mi je najbliži onom u lopticama Probaću! 1
Recommended Posts