ZokiAsov Posted August 12 Posted August 12 On 9. 8. 2024. at 13:21, banatjanin said: Drago mi je da ti se dopalo. Ja sam ove godine, od Dalmacije do Istre (imali smo odmor pola - pola) bio šokiran cenama - a svake godine smo na Jadranu. Ovde mi je bilo značajno poštenije nego na drugim mestima, račun za sedmoro je bio više nego razuman. Evo ti samo jedan parametar - kilogram oborite ribe im je 65 evra. Na ostalim mestima ove godine od 80 do 100 - i pričamo o konobama, ne o fine dinning restoranima. A među konobama ova je na višem nivou - ova ima i dobru, svežu hranu, obilne porcije i ozbiljan servis - solidne vinske čaše, kompetentnu uslugu, postavku, dobra ulja i slično. Meni se svidelo i sto nismo cekali dugo iako je bilo prilicno ljudi. Kod danijele je meni dobra klopa ali je guzva uzasna ceka se, o popularnom nonu kod umaga da ne pricam, ceka se brda a hrana je lutrija... 1
beyoncé Posted November 14 Posted November 14 kakva je zver ovaj što mesi 300 pica ovo ko oni asmr klipovi, gledam već treći put kako brčka ruke u vodi i ulju 1
Recommended Posts