November 30, 2025Nov 30 @wayfaring strangerJesi li znao da je Lars Ulrich u iz Danske u SAD stigao kao veliki teniski talenat? Edited November 30, 2025Nov 30 by Moonwalker
November 30, 2025Nov 30 9 hours ago, Moonwalker said:@wayfaring strangerJesi li znao da je Lars Ulrich u iz Danske u SAD stigao kao veliki teniski talenat?Nisam znao, nisam se bavio njihovim biografijama. Dobro mu idu bekend i forhend za bubnjevima mada ga burbnjarski freakovi bas ne cene. Mozda Nole u penziji nastavi tradiciju.
January 2Jan 2 Big Black i Pussy Galore na istom stageu i to za Novu godinu. Bolje je ne sećati se naredne godine😉
January 2Jan 2 On 19. 12. 2025. at 0:58, wayfaring stranger said:Novi fakti o izgradnji piramida.Gledam i smejem se ovoj fotografiji, ali moram da spomenem da me je štrecnula vest da su Stonsi otkazali za 2026. godinu planiranu stadionsku turneju i to iz razloga što Kit Ričards nije mogao da se obaveže da će ispuniti predviđene obaveze.
January 2Jan 2 31 minutes ago, Ras said:Gledam i smejem se ovoj fotografiji, ali moram da spomenem da me je štrecnula vest da su Stonsi otkazali za 2026. godinu planiranu stadionsku turneju i to iz razloga što Kit Ričards nije mogao da se obaveže da će ispuniti predviđene obaveze.Turneja nakon što završi piramidu.
January 2Jan 2 5 hours ago, Ras said:Gledam i smejem se ovoj fotografiji, ali moram da spomenem da me je štrecnula vest da su Stonsi otkazali za 2026. godinu planiranu stadionsku turneju i to iz razloga što Kit Ričards nije mogao da se obaveže da će ispuniti predviđene obaveze.