Indy Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 Nemoj nikad stati između Keefa i njegovog Jack Danielsa... osim ako si Tina Turner. 3
Minimoog Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 On 20.4.2021. at 13:42, Gojko & Stojko said: SaE Ovde je trčao Pariski maraton nakon pijane noći. Inače nije voleo da se zna puno o ovoj strani njegove ličnosti. Ne ide uz Pank imidž.
Popular Post wayfaring stranger Posted June 4, 2022 Popular Post Posted June 4, 2022 HENRY ROLLINS JOE STRUMMER RICK RUBIN JOHNNY CASH , No Pantages Theatre , Los Angeles ( 1995 ) 10
Radoye Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 11 minutes ago, wayfaring stranger said: HENRY ROLLINS JOE STRUMMER RICK RUBIN JOHNNY CASH , No Pantages Theatre , Los Angeles ( 1995 ) 2
napadaj Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2022&mm=06&dd=18&nav_id=2172055 "Milan je moj drug, posećivao me je u Londonu. On je bio dobar umetnik, i kao slikar, imam njegova ulja na platnu. Talentovan je bio ali pojela ga je droga. Milanu je falilo prepoznavanje emocija. Ne možeš da pesme koje ovaj narod voli prevedeš na drugi jezik i da te drugi razumeju. To retko ko uspe, pošlo je za rukom Skorpionsima, Kardigansima, Rokset... Većina pesama koja je radila EKV pre je bio omaž nekim grupama. Nisu ih kopirali, ali falila im je neka autentičnost i emocija. Kada čuješ pesmu Riblje čorbe, Bora je veliki pesnik". Volim kad neko od autoriteta ovako iznese činjenice.
Recommended Posts