Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
ne znam da li nasi sudovi priznaju google peticije ili samo petitiononline.com?
To služi da se vest pojavi na Radiju 021, ili ako je berićetno, na B92. Samo što ovi kuliraju..
Posted

Na trgu, oko 9 bilo stotinak ljudi. Gde je nestao onaj stari Novi Sad..

Posted
Na trgu, oko 9 bilo stotinak ljudi. Gde je nestao onaj stari Novi Sad..
u Master :D
Posted
peticija za srdjana bovanapodrska srdjanu bovan u slucaju LOUNGEwww.petitionspot.com/petitions/srdjanbovan
onlajn peticija za prihvatanje sudske zalbe?!koji je retard ovo postavio, da mi je znati...
Posted

Bio gradonačelnik.Ali zato nije bio na trgu i igrao valcer.

Posted

Drugar rece da ima na Jucubu sve to.. Karolj Kovac + Gradonacelnik + Nedjo Kostic/Cane Kostic Crossover & Cross-dressing. I da je pisurija. A mene mrzi da trazim, al me ne mrzi da napisem. Eh sta ti je zivot.

Posted (edited)

Igor Pavlicic lupeta na Kanalu 9 kao Maksim po diviziji.."Nas grad je u prednosti nad svim gradovima u okruzenju. Jer nas grad ima dusu.""Bio sam svuda, po svim gradovima, i u Novom Sadu se najbolje jede. Na tome moramo da radimo. To je nas brend. Ljudi kad dodju u Novi Sad, kazu da se ovde dobro jede. Vole stranci ovde da pojedu ovo sto je novosadsko.. sunke, kajmaka, pa i cevapa""Deca nam odrastaju, i mi vise ne znamo sta se desava sa njima""Kod nas je narusen sistem vrednosti, to je najveci problem naseg grada i nase drzave""Setite se kako je nekad bilo, kecelje i papuce u skolama.. Ali, nekada je bilo postovanje! Tad se znao neki red."Kakav :kdp:

Edited by Buck Naked
Posted (edited)
Tad se znao neki red."
nekiredкдп.com Edited by Lale Gator
Posted
Igor Pavlicic lupeta na Kanalu 9 kao Maksim po diviziji.."Nas grad je u prednosti nad svim gradovima u okruzenju. Jer nas grad ima dusu.""Bio sam svuda, po svim gradovima, i u Novom Sadu se najbolje jede. Na tome moramo da radimo. To je nas brend. Ljudi kad dodju u Novi Sad, kazu da se ovde dobro jede. Vole stranci ovde da pojedu ovo sto je novosadsko.. sunke, kajmaka, pa i cevapa""Deca nam odrastaju, i mi vise ne znamo sta se desava sa njima""Kod nas je narusen sistem vrednosti, to je najveci problem naseg grada i nase drzave""Setite se kako je nekad bilo, kecelje i papuce u skolama.. Ali, nekada je bilo postovanje! Tad se znao neki red."Kakav :kdp:
Na kojoj je on to drogi? :unsure:
Posted

ajmo. plaz bz plaz smrzavanja - ponude za prihvat izbeglica iz delova grada bez grejanja, jebanje matere rusima,autonomaška gunđanja i ostale božićne radosti. udri.