Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

:lol:
ne znam da li nasi sudovi priznaju google peticije ili samo petitiononline.com?
To služi da se vest pojavi na Radiju 021, ili ako je berićetno, na B92. Samo što ovi kuliraju..

Na trgu, oko 9 bilo stotinak ljudi. Gde je nestao onaj stari Novi Sad..

Na trgu, oko 9 bilo stotinak ljudi. Gde je nestao onaj stari Novi Sad..
u Master :D
peticija za srdjana bovanapodrska srdjanu bovan u slucaju LOUNGEwww.petitionspot.com/petitions/srdjanbovan
onlajn peticija za prihvatanje sudske zalbe?!koji je retard ovo postavio, da mi je znati...

Jel bio neko na Poselu? Dajte report...

Jel bio neko na Poselu? Dajte report...
jasta smo!

Bio gradonačelnik.Ali zato nije bio na trgu i igrao valcer.

Drugar rece da ima na Jucubu sve to.. Karolj Kovac + Gradonacelnik + Nedjo Kostic/Cane Kostic Crossover & Cross-dressing. I da je pisurija. A mene mrzi da trazim, al me ne mrzi da napisem. Eh sta ti je zivot.

post-1144-1231113046.jpg

Igor Pavlicic lupeta na Kanalu 9 kao Maksim po diviziji.."Nas grad je u prednosti nad svim gradovima u okruzenju. Jer nas grad ima dusu.""Bio sam svuda, po svim gradovima, i u Novom Sadu se najbolje jede. Na tome moramo da radimo. To je nas brend. Ljudi kad dodju u Novi Sad, kazu da se ovde dobro jede. Vole stranci ovde da pojedu ovo sto je novosadsko.. sunke, kajmaka, pa i cevapa""Deca nam odrastaju, i mi vise ne znamo sta se desava sa njima""Kod nas je narusen sistem vrednosti, to je najveci problem naseg grada i nase drzave""Setite se kako je nekad bilo, kecelje i papuce u skolama.. Ali, nekada je bilo postovanje! Tad se znao neki red."Kakav :kdp:

Edited by Buck Naked

Tad se znao neki red."
nekiredкдп.com

Edited by Lale Gator

Neki red, Neki rok.. bokte!

Igor Pavlicic lupeta na Kanalu 9 kao Maksim po diviziji.."Nas grad je u prednosti nad svim gradovima u okruzenju. Jer nas grad ima dusu.""Bio sam svuda, po svim gradovima, i u Novom Sadu se najbolje jede. Na tome moramo da radimo. To je nas brend. Ljudi kad dodju u Novi Sad, kazu da se ovde dobro jede. Vole stranci ovde da pojedu ovo sto je novosadsko.. sunke, kajmaka, pa i cevapa""Deca nam odrastaju, i mi vise ne znamo sta se desava sa njima""Kod nas je narusen sistem vrednosti, to je najveci problem naseg grada i nase drzave""Setite se kako je nekad bilo, kecelje i papuce u skolama.. Ali, nekada je bilo postovanje! Tad se znao neki red."Kakav :kdp:
Na kojoj je on to drogi? :unsure:

ajmo. plaz bz plaz smrzavanja - ponude za prihvat izbeglica iz delova grada bez grejanja, jebanje matere rusima,autonomaška gunđanja i ostale božićne radosti. udri.