Buck Naked Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Mojo bese neprecizan. Nije problem u 30+ devojkama, vec u cinjenici da su zauzete/udate. Ali pikado je dobar, muzika takodjer. Atmosfera je vise kamerna nego sportska, ali svejedno. Dalji predlozi? Over and out.
Duci Simonovic Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 to je jos bolje ako su zauzete i udate, sta mislis zasto izlaze uopste?
mojo Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 e bas mi drago da si bio i da ti bilo dobro. :) super da je pikado bio slobodan, meni se to tamo nikad nije desilo, mada nisam bas ni previse visila u grafitima. a to za devojke, pa sta fali, kao ne volis starije? Nikada starija devojka neće sa toliko ljubavi i oduševljenja gledati kako dve od tri strelice završavaju u centru. Prosto, one su sve to već videle..Ajmo ljudi sigurno tu ima još kafana!
Buck Naked Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Evo jos malo novosadizma i rasistoidnog regionalizma: Vojvodina je geografija, istorija, kultura i pogled na svet.Izrasla je na ?ničijoj zemlji? između Dunava, Tise, Begeja i Tamiša.Vojvodina ima 21.533 km2 i oko dva miliona stanovnika.I jednu od najlepših srednjovekovnih građevina.Petrovaradinska tvrđava nikad nije osvojena mada je bila pod opsadom.što svedoči o vojvođanskoj naravi.Glavni grad je Novi Sad (Neoplanta, Nojzac, Ujvidek).U Vojvodini je sve pomešano. Od klime do običaja i jezika.U Vojvodini se oduvek živelo zajedno.Uprkos onima koji su, s vremena na vreme, dokazivali da je to nemoguće.Prva razglednica u svetu poslata je iz Vojvodine 11. maja 1871. godine.I pored čitke adrese, dugo je lutala i vratila se u Vojvodinu.Vojvodina je pravo mesto za sve adrese.
Lale Gator Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Prva razglednica u svetu poslata je iz Vojvodine 11. maja 1871. godine.I pored čitke adrese, dugo je lutala i vratila se u Vojvodinu.Vojvodina je pravo mesto za sve adrese.Ovo nije loše za potpis.
Buck Naked Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ili da se posalje na snopes.com, da se i oni smeju.
Lale Gator Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ne bi svatili oni to. Glupi Ameri, nemaju tradicijuКДП.
maheem Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 upad free, cene normalne!+ na dj listi: Double B & M-Techmjuz: Rock, Punk, Funk, Soul, Dubstep i DrumAndBass
maheem Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 peticija za srdjana bovanapodrska srdjanu bovan u slucaju LOUNGEwww.petitionspot.com/petitions/srdjanbovan
mojo Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 peticija za srdjana bovanapodrska srdjanu bovan u slucaju LOUNGEwww.petitionspot.com/petitions/srdjanbovanBedne li peticije..
maheem Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 pa ni meni bas nije jasna internet peticija...paste-ovo sam zbog podrske...zanima me bas misljenje ljudi oko ovog slucaja...ja cu da izadjem na ulicu da skrecem paznju na ovo kunem se....
mojo Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 (edited) pa ni meni bas nije jasna internet peticija...paste-ovo sam zbog podrske...zanima me bas misljenje ljudi oko ovog slucaja...ja cu da izadjem na ulicu da skrecem paznju na ovo kunem se....Dva lika naprave ticking bomb i koubiju osmoro ljudi. Onda lik A, na putu do sudnice izjavljuje kako želi da mu se sudi isto kao liku B. Prvi se ne nalazi na papiru, ali učestvuje u menadžerisanju, drugi je potpisnik. Kad shvati koliko će da najebe, pokaje se zbog brzoplete solidarnosti, poteže priču potpisa i licemerno traži olakšavajuću okolnost. Makar da su sto puta žrtveni jarci kako bi se spasla koža inspektorijata, odgovornost lika je velika k'o kuća i taj zahtev za ublažavanjem kazne je jadan i u najmanju ruku neukusan. Edited December 28, 2008 by mojo
bup Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 solidarnost sa vlasnicima kafane čini mi se pokazuju uglavnom oni koji ih poznaju, izlazili su tamo, ili su se kretali u tim krugovima. što peticiju postavlja na nivo "pokreta" "pravda za uroša".da se peticija odnosi na poziv da se kazne odgovorni iz inspekcija odmah bih potpisao.nisam znao za ovo da je samo jedan vlasnik na papiru a drugi je hteo da bude solidaran ali sad više neće kad su videli kolika je kazna, baš sam se pitao zašto je peticija za samo jednog.škakljivo je pitanje, jer se svi znamo, mali je grad, dosta prijatelja me poziva da potpišem, ispada ili si sa njima ili si protiv.
Mp40 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ne znam da li nasi sudovi priznaju google peticije ili samo petitiononline.com?
Recommended Posts