Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

bio stepping razor, a buck naked ne. sve se prati, sve se zna!

Posted

Aj sad jedna važna stvar. TRAžI SE Neka mala ili srednje veličine, ugodna kafana sa pikado-maschin ili bilijarom. Eventualne devojke u dvadesetim kao gošće su fin bonus.Sledeći SURovi se ne računaju: Gerila, Dublin, Lazino Tele, Oblomov. Sve igraonice takođe otpadaju.U obzir dolaze svi delovi grada sem Satelita, Salajke i tih čuda.Poštenom predlagaču sledi nagrada!

Posted

U Pubu imas bilijar, za pikado nisam siguran. Ribe garantovano dobre, uvek sam se pitao gde se skrivaju i tamo su!

Posted
U Pubu imas bilijar, za pikado nisam siguran. Ribe garantovano dobre, uvek sam se pitao gde se skrivaju i tamo su!
Tamo sam poslednji put vido bivšu pa nisam hteo da zalazim cool.gif Al mesto će bude provereno! Olično, ajmo dalje.
Posted

gde vam je taj Pub? kakva muzika? mojo, a Grafiti? dobra mjuza, imas pikado, bilijara nema, mada nisam krocila tamo pa ima vec godinu dana, mada ne verujem da se ista znacajno promenilo.

Posted
gde vam je taj Pub? kakva muzika? mojo, a Grafiti? dobra mjuza, imas pikado, bilijara nema, mada nisam krocila tamo pa ima vec godinu dana, mada ne verujem da se ista znacajno promenilo.
Tamo na Bulevaru, preko puta Lovotursa. Seća li se iko Lovotursa uopšte? Svaki put kad ga spomenem, gledaju me belo. Nego gde su ti Grafiti? Zvuči poznato..
Posted

grafiti su sad u onoj ulici sto ide od riblje pijace prema salajki, mozda kosovska ili tako nesto.odem ponekad tamo, zadovoljava sve kriterijume, jedino eventualno zene nisu oko 20 nego oko 30.za pub prvi put cujem.

Posted

E, da nesh mozda i fliper???Znate li da u celom nasem selu nema 1 jedini fliper! Ima Mars Attacks u Medisonu ali to je tuga...

Posted (edited)
Tamo na Bulevaru, preko puta Lovotursa. Seća li se iko Lovotursa uopšte? Svaki put kad ga spomenem, gledaju me belo. Nego gde su ti Grafiti? Zvuči poznato..
Kako se zove ona kafana preko puta tunela jeftinoce? To je isto imalo neke veze sa lovom.Inace Pub je odlicno mesto prekoputa nove meridijan banke, dijagonalno od jefte i ostalih pljeskavica i iza fanatica. Edited by Hustler
Posted
Kako se zove ona kafana preko puta tunela jeftinoce? To je isto imalo neke veze sa lovom.Inace Pub je odlicno mesto prekoputa nove meridijan banke, dijagonalno od jefte i ostalih pljeskavica i iza fanatica.
E a može biti da sam nešto izmešao. Eto ni ja se ne sećam Lovotursa.. I MP postoji razlog zašto nema fljipera - niko to više ne voli ceni..soupnazi-24038.jpgNO PINBALL FOR YOU!!!
Posted

Eh da, bilo je flipera u Starom Novom Sadu.. dok su se jos tukli Liman i Detelinara, a po Novom Naselju skakutale antilope.Nego, i mene zanima odgovor na mojovo pitanje. Dosli smo do Grafita. Dalje? Hvala.

Posted
jesu da, grafosi su u kosovskoj.
Overili mesto. Pikado-mašin dobar i slobodan. Subotom uveče nema prevelike gužve. Jedina mana, devojke - over 30. Al dobro, tako ćemo i mi jednog dana. Zahvaljujemo se batticuore, koja trenutno vodi u igri - nagradi predlagača.
Posted
Overili mesto. Pikado-mašin dobar i slobodan. Subotom uveče nema prevelike gužve. Jedina mana, devojke - over 30. Al dobro, tako ćemo i mi jednog dana. Zahvaljujemo se batticuore, koja trenutno vodi u igri - nagradi predlagača.
e bas mi drago da si bio i da ti bilo dobro. :) super da je pikado bio slobodan, meni se to tamo nikad nije desilo, mada nisam bas ni previse visila u grafitima. a to za devojke, pa sta fali, kao ne volis starije? :wicked: