Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

Ali "mi mladi"... ej, kad neko kaze "mladi", hvatam se za revolver!

• Replies 7.8k
  • Views 632.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

Nije mi jasno da li ce Dugino poselo biti na racun gradskog budzeta, ako jeste to je strasno, a ako nije onda mi bas i nije jasna poenta teksta, treba ih zabraniti u prostoru koji su oni platili da bismo pokazali koliko smo kulturni?Bas me zanima kako ce izgledati to na trgu, Masimo, petarde i pijani klinci sa flasama piva od litar i po. :rolleyes:

Uu... Beč je 1 nivo! Treba ga poslati tamo na gasterbajterske koncerte i žurke balkanskih dj-eva da se napaja... :D
Mislis na ivente ove vrste ;) http://www.nachtwerk.at/nachtwerk/nverk/in...php?page=events

a daj jbte naravno da Nedju i njegov show finansira grad jer misle da ce time kupiti glasove ljudi iz vJeternika i fJutoga.proveren info

Bolje Nedju nego NEke Novije Klince!

Bolje Nedju nego NEke Novije Klince!
Kako si zloban :(

Nemanja Tenjović je (bio) PR il tako nešto onog zlosrećnog Omladinskog kluba iz Zmaj Jovine. Momak je urban, pa odatle valjda i ta provala tolerantnoga linča. Neka grad i kupuje Veternik i Futog, mislim komentarisati "čiji su naši novci" iz perspektive kultur-podobnosti je uvek konstruktivno do jaja. A Brega mi je mnogo pa kulturniji! NG je leba i igara i nema tu cepidlačenja. I ja kontam da bar skoknem do Neđe. Hehe, dok iskreni Manjačani sad verovatno gunđaju, kao mamu im, do juče su se ti pankeri pojavljivali na poselima samo nako benigno, u grupicama, kao fascinirani Neđom, a sada će bre ceo grad tamo da se sjati! Sve sam pozeraj!

Kolko je upad kod Nedje?

battice, ajd alice coopera još i nekako... al neđu :blink:

Kolko je upad kod Nedje?
Džabaka bi trebalo da je.
battice, ajd alice coopera još i nekako... al neđu :blink:
al se pecas Lale! :lol: i nemoj ti meni "ajd alice coopera jos i nekako'' angry.gif nego, el si ti novosadista ili samo volis ovdje da se oglasavas? :)

sviđa mi se to novosadistaтм... sadista jesam, al ne živim u ujvideku, samo volem da svraćam tamo... zato i pratim šta pišete ovde cool.gif

To novosadista je moje, molim lepo.

ja prvi put to cuo pre 15ak godina od Balasevica...

djubre matoro :D