Buck Naked Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ali "mi mladi"... ej, kad neko kaze "mladi", hvatam se za revolver!
MrX Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Nije mi jasno da li ce Dugino poselo biti na racun gradskog budzeta, ako jeste to je strasno, a ako nije onda mi bas i nije jasna poenta teksta, treba ih zabraniti u prostoru koji su oni platili da bismo pokazali koliko smo kulturni?Bas me zanima kako ce izgledati to na trgu, Masimo, petarde i pijani klinci sa flasama piva od litar i po. Uu... Beč je 1 nivo! Treba ga poslati tamo na gasterbajterske koncerte i žurke balkanskih dj-eva da se napaja... :DMislis na ivente ove vrste ;) http://www.nachtwerk.at/nachtwerk/nverk/in...php?page=events
Lale Gator Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Mislis na ivente ove vrste ;) http://www.nachtwerk.at/nachtwerk/nverk/in...php?page=events Znaš me... :)
maheem Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 a daj jbte naravno da Nedju i njegov show finansira grad jer misle da ce time kupiti glasove ljudi iz vJeternika i fJutoga.proveren info
Lale Gator Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Bolje Nedju nego NEke Novije Klince!Kako si zloban :(
mojo Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Nemanja Tenjović je (bio) PR il tako nešto onog zlosrećnog Omladinskog kluba iz Zmaj Jovine. Momak je urban, pa odatle valjda i ta provala tolerantnoga linča. Neka grad i kupuje Veternik i Futog, mislim komentarisati "čiji su naši novci" iz perspektive kultur-podobnosti je uvek konstruktivno do jaja. A Brega mi je mnogo pa kulturniji! NG je leba i igara i nema tu cepidlačenja. I ja kontam da bar skoknem do Neđe. Hehe, dok iskreni Manjačani sad verovatno gunđaju, kao mamu im, do juče su se ti pankeri pojavljivali na poselima samo nako benigno, u grupicama, kao fascinirani Neđom, a sada će bre ceo grad tamo da se sjati! Sve sam pozeraj!
Lale Gator Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 battice, ajd alice coopera još i nekako... al neđu
mojo Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Kolko je upad kod Nedje?Džabaka bi trebalo da je.
batticuore Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 battice, ajd alice coopera još i nekako... al neđu al se pecas Lale! i nemoj ti meni "ajd alice coopera jos i nekako'' nego, el si ti novosadista ili samo volis ovdje da se oglasavas? :)
Lale Gator Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 sviđa mi se to novosadistaтм... sadista jesam, al ne živim u ujvideku, samo volem da svraćam tamo... zato i pratim šta pišete ovde
Mp40 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ja prvi put to cuo pre 15ak godina od Balasevica...
Recommended Posts