Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
- Bioskopi su nekad bili najkultnija mesta za izlaske - seća se Pavle Milivojev, koji je dugi niz godina bio na čelu ?Zvezda filma?. - To je bilo vreme kada je Novi Sad imao deset bioskopa i ogroman broj gledalaca. Godine 1983. godine kroz novosadske bioskope prošlo 1.800.000 gledalaca, a visoka gledanost postojala je do 1988. godine, kada je u Novom Sadu prodato 1.600.000 bioskopskih karata. Već naredne godine, situacija se drastično promenila i bioskopi su izgubili skoro milion posetilaca, tako da je te godine zabeležen broj od 650.000. Nastupilo je vreme kada je bilo pomodno imati video rekorder, ali ne mislim da ga je veliki broj ljudi posedovao. Mišljenja sam da je posle Jogurt revolucije, zavladala čudna atmosfera, ljudi su se povukli u kuće i nisu izlazili- ispričao nam je Milivojev.
kakav retard
Posted

Tužno je da je NS ostao bez bioskopa, a pravi je odgovor da nisu uspeli da odgovore konkurenciji u vidu piraterije koja je počela devedesetih i jeftinim DVD filmovima iz video klubova.

Posted (edited)

Ima tu vise razloga, nije samo piraterija..Edit: ali ja nisam nesto sentimentalan.

Edited by Buck Naked
Posted

jer tamo nema premotavanja... tjah, zicer

Posted

А има ли у Новом Саду друштава за заштиту животиња (сем Орке) и у којим оквирима се креће њихово деловање?

Posted

Ima milion.. Pada na pamet ono vegetarijansko pored Dvorista, pa onda ova ekipa sa azilom nekim je neka treca ekipa, i ta nesrecna Orka. Mislim da se (izgleda) medjusobno vrlo ne podnose i da generalno sektase, a manifestni razlozi su nivo tolerancije spram mejnstrim odnosa prema zivotinjama (tipa: bezbolna eutanazija da ili ne), a latentno su najverovatnije sektaske i licne prirode. Ako se dobro secam, Jelena Tinska je pisala neko otvoreno pismo javnosti iz pozicija jedne organizacije protiv neke druge.. ali to je vec neki KDP materijal. Ako nadjem, poslacu. A, ovaj, sto sefe?

Posted

eh, sad su nasli da zatvaraju, a taman sam uleteo u fraj karta. moja kdp sreca.valjda ce brzo da sve ode na teret poreskih obveznika

Posted (edited)

... грешка!

Edited by nixolaus
Posted (edited)
Ima milion.. Pada na pamet ono vegetarijansko pored Dvorista, pa onda ova ekipa sa azilom nekim je neka treca ekipa, i ta nesrecna Orka. Mislim da se (izgleda) medjusobno vrlo ne podnose i da generalno sektase, a manifestni razlozi su nivo tolerancije spram mejnstrim odnosa prema zivotinjama (tipa: bezbolna eutanazija da ili ne), a latentno su najverovatnije sektaske i licne prirode. Ako se dobro secam, Jelena Tinska je pisala neko otvoreno pismo javnosti iz pozicija jedne organizacije protiv neke druge.. ali to je vec neki KDP materijal. Ako nadjem, poslacu. A, ovaj, sto sefe?
Па зато што желим да им бацим бомбу на зграду где се састају и да пококам и њих и њихове животиње. Edited by nixolaus
Posted (edited)

preporucujem winexpo u holu master centra. moguce je uci za 0 din*, a mozete se olesiti u vrednosti od par hiljada dinara. ribe na standovima su odlicne i posle deda sa kojma uglavnom pricaju nema sanse da im ne izgledate kao da je dzordz kluni ustao iz groba i gladan je. po mogucstvu povedite nekoga kome nije problem da prica o oporosti vina i da se blamira*karta je inace 500 din

Edited by Hustler
Posted
a kako je moguce uci za zero?
Ta će te informacija koštati 500 dinara.
Posted

i jesam malo tuzna ako zaista zatvore bioskopske sale, a s druge strane, kakva smo drzava i kolko se ovde krade, pa i ne zasluzujemo nista bolje! treba valjda sve da propadne u ovoj zemlji, pa da sve pocnemo ispocetka ili ni ne treba da postojimo kao narod. verovatno ovo drugo.

Posted

pa ne bi se ti bioskopi zatvarali da je neko isao u njih. potpuno novosadska reakcija, kukati oko necega iako se odavno promenilo i/ili propalo.