Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

Kako su skakavci sve obrstili primer je uništavanja starog jezgra grada, gde ćemo izgleda u ulici Modene imati bazen, pošto im izgradnja podzemnog parkinga očigledno ne ide, a više nego pristojna šetališna zona je uništena za vijek i vijekova. Urušavanje Tanurdžićeve palate ne bih isključio iz jednačine. Takođe, primer urušavanja grada je ova decenijska akcija "gde god nađeš zgodno mesto, tu zgradu posadi" tako da se kvalitet života stanovnika unižava iz godine u godinu. Srećom tu i tamo se još nađe koja pristojna zona za predah, valjda ovi dični neimari ne stižu da upropaste sve što je građeno prethodnih 100-150 godina.

• Replies 7.8k
  • Views 628.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

On 12. 5. 2025. at 0:28, radisa said:

Jbt, gdi si živeo?

Ja sam živeo u Kaće Dejanović, promenio sam po NS bar 5 zgrada, nigde bolje nije bilo... I da uključim van NS, opet nigde bolje nije bilo, rekoa bih :)

Dosta drugara sam imao u Dušana Daniloviča, moja žena živela iz rbne kuće dok je studirala, niko se od nas nije žalio ninašta...

Ovaj deo oko crkve jeste krš, ali to je građenp za šahovsku olimpijadu, to je dosta lošije urađeno, to znam (deo od crkve do Đorđa Nikšića Johana, recimo, a mislim i ovo baš oko crkve)...

prosao sm naseljem kad sam bio zadnji put u Srbistanu. Neverovatno koliko je sve zapusteno, bas nista se ne odrzava. Nekada je to bas bio lep i zelen deo grada.