Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Filozof manijak said:

Sendvaja je beše bila u onom prolazu iza Norka

Da. 

Posted

evo nešto lepo iz naše kurtulom zagađene palanke. 

ulični svirači. 

Posted
2 hours ago, Filozof manijak said:

Sendvaja je beše bila u onom prolazu iza Norka

Aha, dosta loša pozicija...

Mani je zannimljivo kako nake pozicije opstaju decenijama, a neke ne zažive uprkos naizgled dobrim mestima...

Posted

bed za onaj kukuriku sto je imao seckanu jetricu s lukom

• +1 1
Posted

kukuriku je imao jeben koncept. 

prvo ti ispeče kiflu/somun šta već pa ti napravi sendvić. 

čudi me da nije negde reinkarnirao. 

Posted

Ima i do lokacije, i do cene...svi ti fast fud modeli ti nude do 2,5-max 3 eur klopu, preko toga je skupo. A kad se razrade, krene zakidanje na sastojcima, loša usluga...

Posted

koliko je košta giros kod tih što su bili pored maje? nisam tamo ništa kupovao već par godina, ali nešto mi u sećanju da je bilo skuplje do 2-3 eura. ali redovi su bili kao da ustvari oni tebi plaćaju što uzmeš njihov giros.

btw Rebračin prvi potez kad je postao predsednik KK je bio da postavi "ej ljudi ja sam novi predsednik KK" bilborde po gradu. legenda :laugh:

on je spominjao da ima nekakvu akademiju u Bg i da se najviše time bavi, pa ostaje nada da mu je ovo samo tezgica koju će da otaljava bez previše mešanja u svoj posao.

Posted
9 minutes ago, omiljeni said:

btw Rebračin prvi potez kad je postao predsednik KK je bio da postavi "ej ljudi ja sam novi predsednik KK" bilborde po gradu. legenda :laugh:

on je spominjao da ima nekakvu akademiju u Bg i da se najviše time bavi, pa ostaje nada da mu je ovo samo tezgica koju će da otaljava bez previše mešanja u svoj posao.

Sad mi je strepnja dublja od nade. Klub duguje minimum 200,000€, prošle sezone trener im je bio alkoholičar, sad bar kreću sa novim, mladim trenerom, atmosfera među igračima je, malo reći bolja, jer prošle sezone je nije ni bilo. Ako su doveli Rebarce da im bude maskota jebo im ja mater.

Posted

Ne znam kako Rebraca moze da pomogne a da nesto sustinski promeni - svoju lovu cisto sumnjam da je spreman da ulozi (na konto fijaska 'Somborska marina') jedino ako uspe neke sponzore da dovuce mada je to na tankom stapu. Mislim da je glavna ideja njegovo ime, kao predsednik kluba, da probaju da dovode igrace na taj fazon, ali opet - klub je u takvom kanalu da je jako tesko zamisliti da se kratkorocno moze nesto sustinski promeniti

• +1 1
Posted
48 minutes ago, maheem said:

Ako su doveli Rebarce da im bude maskota jebo im ja mater.

To je zapravo optimističan scenario.

Ako su ga postavili da donosi odluke i ima odrešene ruke, to bi bio razlog za pravu brigu.

Čova je realno hodajući red flag. Štagod je dotakao i radio bilo je fazonu od 10 dinara stvorio minus 3 dinara. Mogu misliti na šta će to da liči kad već na startu počinje iz tolikog minusa. I kad novci ne idu iz njegovog šlajpeka nego iz budžeta.

• +1 1
Posted

Gyros master je vise izuzetak od pravila...u smeni bar 4 osobe, rade kao singerica, nema puno cekanja, kvalitet standardan...zato je i bio red, a i jaca cena

Posted
On 1.9.2022. at 10:08, Krošek said:

bed za onaj kukuriku sto je imao seckanu jetricu s lukom

Ja tu džigu još prežalio nisam, ozbiljan obrok za posle bauljanja po Kineskoj.

Uvek sam uzimao sa dodatnim (svežim) lukom, bomba za organizam, melem za dušu. I ono pica testo ❤️

• +1 1
  • Wub 1
Posted
On 2.9.2022. at 12:06, maheem said:

Sad mi je strepnja dublja od nade. Klub duguje minimum 200,000€, prošle sezone trener im je bio alkoholičar, sad bar kreću sa novim, mladim trenerom, atmosfera među igračima je, malo reći bolja, jer prošle sezone je nije ni bilo. Ako su doveli Rebarce da im bude maskota jebo im ja mater.

Rebrača je bio medju potpisnicima nekog idiotskog SNS proglasa za vreme protesta protiv GUP-a. Gradonačelnik i GUP samo brinu o budućnosti grada, tako neki misaoni rad.

Ugurala ga SNS ekipa kao i Zbiljića u fudbalski klub. Da širi pozitivnu energiju, priča za novine/portale a grad će da pokrije finansije. Samo što za razliku od fudbalskog kluba ovde treba nekoliko sezona rada da bi se klub podigao na ABA nivo.