Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

Pa dobicemo jos jedan predivni kompleks stanova... Divota...

• +1 1
Posted
2 minutes ago, radisa said:

Pa dobicemo jos jedan predivni kompleks stanova... Divota...

A i to je bilo samo pitanje vremena. Mislim da je ta parcela izmedju Kia salona sa one druge strane i hotela Sajam prilicno prajm lokacija, cudno mi je kako je do sada i izdrzalo
Nego, da li je isao neko u kladionicu Lavovi

Posted

Jpte se sad mi se jede Majin index :(

Btw Rebrača predsednik KK Vojvodina, nadam se da će se stvari početi pomerati ka boljem.

Posted

Ne bih se previše uzdao u to, ako se uzme u obzir kako je prošao u rodnom Apatinu.

Ovo mislim na menađerske sposobnosti.

• Tužno 1
Posted

znam da ima neke lokale po somboru, ajd bar se bavio nekim poslom

Posted

Ovako bez guglanja, sećam se da je pukao ozbiljne novce na neku marinu na Dunavu kod Apatina

Posted
4 minutes ago, Filozof manijak said:

Ovako bez guglanja, sećam se da je pukao ozbiljne novce na neku marinu na Dunavu kod Apatina

Jbt, vise bi bilo smisla da je pravio marinu u Titelu nego u Apatinu... A ni u Titelu nema smisla...

Ko mu je uzeo lovu?

Posted

Tračevi kažu lokalni političari. Klasičan slučaj oderi glupog sportistu punog para.

• Tužno 1
Posted

Plava ruža restoran
  • Hvala 1
Posted

Inače kad smo kod sendviča, garnirani sendvič je praavo obeležje NS, još od mlečnog restorana ex Zagreb aka Atina, a danas u Fruštuku u Laze Kostića.

• +1 1
Posted

mi smo najvise voleli sendivice iz one dziberane Multitarte, dok su bili kod asistentskog doma.

Posted
48 minutes ago, vookela said:

Inače kad smo kod sendviča, garnirani sendvič je praavo obeležje NS, još od mlečnog restorana ex Zagreb aka Atina, a danas u Fruštuku u Laze Kostića.

Ah nema više staaarog novog sada kad je bio bareni rendani krompir rendana salama jaja krastavci... :laugh:

Novi Sad i sendviči to je nešto.

Sad kad uleti bg sa viršlom u kifli i to je to.

• +1 1
Posted (edited)
3 hours ago, vookela said:

Fruštukovi razbijaju. Živim na 2 minuta odatle, a tek sam pre pola godine skapirao koliko su im dobri garnirani sendviči. Niko nije ni blizu tome u gradu. 

P. S. Je l' se seća neko Sendvaje do jaja? Mogao si sam sastaviti sendvič na osnovu gomile priloga. Krajem devedesetih, nisu mnogo dugo potrajali, a i cene su im bile jače za to doba, ali su sendviči bili vraški dobri. 

Edited by Facundo Orellana
  • +1 4
Posted

Ja dan danas pljeku jedem kod Tute kad god odem u NS, nadzivece sve burgere i tostere i picke materine :D 

Posted
7 hours ago, Facundo Orellana said:

Fruštukovi razbijaju. Živim na 2 minuta odatle, a tek sam pre pola godine skapirao koliko su im dobri garnirani sendviči. Niko nije ni blizu tome u gradu. 

P. S. Je l' se seća neko Sendvaje do jaja? Mogao si sam sastaviti sendvič na osnovu gomile priloga. Krajem devedesetih, nisu mnogo dugo potrajali, a i cene su im bile jače za to doba, ali su sendviči bili vraški dobri. 

Sendvaja je beše bila u onom prolazu iza Norka

• +1 1