Filozof manijak Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 (edited) ...i nijedno muško ime. Voleo bih da znam ima li to neke psihološke veze gledano iz ugla konzumenta? Edited August 31, 2022 by Filozof manijak
Pegin Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Mesara Đoka na više pozicija zato brani čast mušku :-) 1
Filozof manijak Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Igrom slučaja kupujem kod njih, zato što znam vlasnika lično i kakva mu je proizvodnja. Ali ime za firmu je fantastično odabrao
Pegin Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Vaistinu Đoka , prava zanatska mesara. Da mi Štrand nije u zgradi, Đoka bi bio sledeći izbor, onaj u Kr. Petra. najbliži.
Kenji Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Novi Sad je oduvek bio jedan veliki index sendvič. Precenjena pečena salama sa par šnitova kiselih pečuraka i kačkavaljom u bajatoj kifli, za 4 evra. Prove me wrong 1
Time Crisis Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 5 hours ago, Krošek said: ne mogu da verujem da vise komentarisete giros master od index maje u svemu ovome Ispred tog girosa je uvek krcato, a ispred te Maje se ne sećam kad sam nekog video da čeka 2
mlatko Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 3ipo € iako ne vredi ni 2Nisam nikad jeo ali izgleda precenjenoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Time Crisis Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Inače za sendviče je u tom delu ionako daleko popularniji Grill 5 u Rumenačkoj
Facundo Orellana Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Svakako je indeks precenjen, ali ima po tim indeksima i sendviča sa piletinom, tunjevinom ili hot doga koji valja.
Moonwalker Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 (edited) 5 hours ago, lord_s said: Zato kazem, odhranila nekoliko generacija Vise je do sentimentalnosti nego sto se place da nece biti gde da se jede Je li to kao onaj Index sto je bio nekada davno BC u SD «Lola» u Beogradu. Pa petkom bile pljeskavice. Da se nahrani gladna studentarija. Verovatno se mnogi nisu bili ni rodjeni tada Edited August 31, 2022 by Moonwalker
lord_s Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 (edited) Pa tako je poceo, cini mi se da je the very first one bio na toj lokaciji kod fakulteta, sto filozof rece. Ne bih znao da napravim paralelu sa bilo cim u BGu. Odavno Maja nije vise popularna kao tih prvih godina, ali da je na neki nacin simbol grada (pa makar malecni) - meni licno jeste. A nisam tamo klopao mora biti vise od 10 godina Edited August 31, 2022 by lord_s 2
Filozof manijak Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Meni su ti sendviči iz Grilla5 blagi užas. Poenta zašto je index bio tako popularan ka sendvič, bar za mene, je u onim filastim premazima koje su stavljali u većim količinama i koji su cureli iz kifle na sve strane. Svaki put bih se uflekao i ukapao kad bih jeo index.
Recommended Posts