Krošek Posted August 30, 2022 Posted August 30, 2022 1 hour ago, omiljeni said: srušilo index maju i giros ma premestice se blize centru kapiram
omiljeni Posted August 30, 2022 Posted August 30, 2022 pitanje je gde će naći onakvu lokaciju. onaj veliki parking je bio namenjen za nekoliko taksista sve ostalo za njihove kupce. to će teško naći na drugom mestu, pogotovo ako budu išli bliže prema centru
tonyk Posted August 30, 2022 Posted August 30, 2022 Gyros master već ima druge lokacije. Stadion pored bubija i temerinska negde kod pijace.A izgleda i u m. Gorkog kod caribica ako je verovati njihovom sajtu.
Facundo Orellana Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 12 hours ago, tonyk said: Gyros master već ima druge lokacije. Stadion pored bubija i temerinska negde kod pijace. A izgleda i u m. Gorkog kod caribica ako je verovati njihovom sajtu. Taj kod Karibika je nekakav povezani lokal sa Giros Masterom.
Filozof manijak Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 U suštini, Giros Master ostaje bez jednog objekta koji mu je generisao ozbiljan prihod, a poenta je u lokaciji. Cela nova i stara Detelinara je dolazila u Dolinu gladnih da namuči dodatno želudac posle noćnog provoda.
Krošek Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 ne mogu da verujem da vise komentarisete giros master od index maje u svemu ovome 1
lord_s Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 12 minutes ago, Krošek said: ne mogu da verujem da vise komentarisete giros master od index maje u svemu ovome Plus jedan. Maja je bukvalno odhranila nekoliko generacija singlehandedli dok je pojam 'brza hrana' u Novom Sadu mogao da se vidi samo u amerikanskim serijama. Na stranu sto ja bas ne volem giros
nisam ja Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 de je slika segvića što je henrik larson terorisao snjom. rip.
Facundo Orellana Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Mi smo uvek u Vanesi ždrali posle izlazaka nekada davno. 1
Filozof manijak Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Index Maja je u originalu bila stacionirana u kampusu, ovo srušeno je već ko zna koja iteracija. Ne bih puno plakao za kioskom iz Doline gladnih
Ratamahatta Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Au da, Vanesa kad je premestena iz prolaza je bas bio penal
lord_s Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 1 minute ago, Filozof manijak said: Index Maja je u originalu bila stacionirana u kampusu, ovo srušeno je već ko zna koja iteracija. Ne bih puno plakao za kioskom iz Doline gladnih Zato kazem, odhranila nekoliko generacija Vise je do sentimentalnosti nego sto se place da nece biti gde da se jede 1
napadaj Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 Zimus sam išao na index u NS i bilo mi smešno da su u krugu u 50 metara index Maja, index Vesna i index Sanja. Lupam imena, ali se lokali zaista zovu tako.
Recommended Posts