ivy Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 mural u Safarikovoj je Lancana reakcija,ne znam koji je umetnik ali su ozbiljniji od tih random muraldzija
I*m with the pilots Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 On 1.12.2020. at 20:08, radisa said: To je od ovih naručenih,valjda jedini dobar... Mene drma transfer neprijatnosti kad gledam ovaj levi uživo, kod Lidla u Jaše Tomića... Meni mural treba da bude, nekako, protiv nečega, da odslikava neko buntovništvo, prkos... Ovo ne odslikava ništa... Zasto je manje vredno/lepo/stagod to sto nije ni sa kakvom porukom? Nisam znala da mural treba da bude buntovnog karaktera? Meni je uvek drago kada vidim nesto neoptereceno i sta ulepsava sivilo. 1
Desmond Bojčinski Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 On 1.12.2020. at 20:08, radisa said: To je od ovih naručenih,valjda jedini dobar... Mene drma transfer neprijatnosti kad gledam ovaj levi uživo, kod Lidla u Jaše Tomića... Meni mural treba da bude, nekako, protiv nečega, da odslikava neko buntovništvo, prkos... Ovo ne odslikava ništa... Jelen gleda na Srem preko reke. Mural je iz edicije "ošli Nemci došli Sremci"
čekmeže Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Jbg, platili smo krvavo u ratu te pozicije. 1 Radovan Vlajković iz Buđanovaca bio predsednik SFRJ.
Desmond Bojčinski Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Proćerdano je to, ne znam da li 80ih ili 90ih. Ali neka, ide sve to na svoje, vijoriće se jelen i sa Ušća i sa Petrovaradina.
Filozof manijak Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Ipak mislim da je to jelen koji se maskirao u psa.
ivy Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 to je moj kum slikao..a nema pojma sa fotografijom ali se tripuje i uziva pa neka 1
maheem Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 14 minutes ago, ivy said: to je moj kum slikao..a nema pojma sa fotografijom ali se tripuje i uziva pa neka Sorry sto ga nisam potpisao. Super se vidi oblik tvrđave. Ko neki virus
mlatko Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 Dron danas nema veze sa fotografijom ali ima odličan (takoreći jastrebski) smisao za perspektivu. Tj. ko ga ima, i koristi. I hvala mu za to što deli taj pogled sa nama.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
ivy Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 ma da..ima sve gedzete i kao bavi se fotografijom samo nema bas puno pojma ali ga mi i dalje volimo
Recommended Posts