Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

To je sremski jelen preko Dunava :lalab:

spacer.png

Posted

e onda je ok. sremci su prkošdžije. 

Posted

mural u Safarikovoj je Lancana reakcija,ne znam koji je umetnik ali su ozbiljniji od tih random muraldzija

Posted
On 1.12.2020. at 20:08, radisa said:

To je od ovih naručenih,valjda jedini dobar...

Mene drma transfer neprijatnosti kad gledam ovaj levi uživo, kod Lidla u Jaše Tomića... Meni mural treba da bude, nekako, protiv nečega, da odslikava neko buntovništvo, prkos...  Ovo ne odslikava ništa...

c5VZibJ.jpg

Zasto je manje vredno/lepo/stagod to sto nije ni sa kakvom porukom? Nisam znala da mural treba da bude buntovnog karaktera?

Meni je uvek drago kada vidim nesto neoptereceno i sta ulepsava sivilo.

• +1 1
Posted
On 1.12.2020. at 20:08, radisa said:

To je od ovih naručenih,valjda jedini dobar...

Mene drma transfer neprijatnosti kad gledam ovaj levi uživo, kod Lidla u Jaše Tomića... Meni mural treba da bude, nekako, protiv nečega, da odslikava neko buntovništvo, prkos...  Ovo ne odslikava ništa...

c5VZibJ.jpg

Jelen gleda na Srem preko reke. 

Mural je iz edicije "ošli Nemci došli Sremci"

Posted

Jbg, platili smo krvavo u ratu te pozicije. 1 Radovan Vlajković iz Buđanovaca bio predsednik SFRJ.

Posted

Proćerdano je to, ne znam da li 80ih ili 90ih. Ali neka, ide sve to na svoje, vijoriće se jelen i sa Ušća i sa Petrovaradina.

Posted

Ipak mislim da je to jelen koji se maskirao u psa.  

:D

• 1 month later...
Posted

Ovo su garant Ugripi uslikali.

Posted

to je moj kum slikao..a nema pojma sa fotografijom ali se tripuje i uziva pa neka  :D

• +1 1
Posted
14 minutes ago, ivy said:

to je moj kum slikao..a nema pojma sa fotografijom ali se tripuje i uziva pa neka  :D

Sorry sto ga nisam potpisao.

Super se vidi oblik tvrđave. Ko neki virus :lol:

Posted

Dron danas nema veze sa fotografijom ali ima odličan (takoreći jastrebski) smisao za perspektivu. Tj. ko ga ima, i koristi. I hvala mu za to što deli taj pogled sa nama.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

ma da..ima sve gedzete i kao bavi se fotografijom samo nema bas puno pojma ali ga mi i dalje volimo :D