Ros Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 48 minutes ago, gospa buba said: jesu uzeli u obzir ideju da dunav teche, ili ja neshto uchitavam? sent from bubamoto techenje™ dunava nije bas lako vidljivo. nije to neki planinski potok
gospa buba Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 3 minutes ago, Ros said: techenje™ dunava nije bas lako vidljivo. nije to neki planinski potok priznajem, zlonamerno navalila ama kod mene je vidljivo. chak i u onom minimalnom toku kod hotela jugoslavija.
omiljeni Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/244100/FOTO-Kataklizma-u-Dino-parku-partner-Zelenila-nezainteresovan-za-nastavak-saradnje.html Quote Još 2015. godine, pre nego što će se "Dino park" u Novom Sadu otvoriti, gradonačelnik Novog Sada, tražeći da se pronađe adekvatna lokacija za ovaj kompleks, rekao je kako je u pitanju "višestruko značajna investicija za Novi Sad". Pet godina kasnije Vučević poručuje da je čitava priča bila "jedno bolno iskustvo". "Odlaze, hvala im lepo. Napuštaju, istekao je ugovor. Jedno bolno iskustvo. Pametniji smo posle svega toga. Odabrali su neki drugi grad, a ja im želim sreću", poručuje gradonačelnik za 021.rs.
Filozof manijak Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 Kada je pompezno najavljivan i otvoren Dino park, dobio sam info iz vrha uprave Spensa da im je iz gradske vlasti nametnuto da dobrovoljno i bez naknade ustupe prostor za park.
omiljeni Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 11 minutes ago, Frank Pembleton said: Koji grad su izabrali? puno pitaš. nismo mogli naći naftnu mrlja koja se kreće samo po reci i samo nizvodno, a dinopark ima 6 stepena slobode kretanja i nemoguće mu je ući u trag
nesha taxista Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Pa dobro, stvar ukusa, meni je bilo zanimljivo. Mislim da neće biti više u Srbiji.
Recommended Posts