Блок_64 Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 On 26.2.2020. at 20:11, Ravanelli said: Ovo sto pominjes ne znam da li moze da ugrozi tvrdjavu. Dosta je dalje od poslednjeg bedema. Izmedju su kasarna i groblje Tu bio u vojsci.Cuveni trandzament.
laser lotus Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 3 hours ago, Malvo said: Ali koji tok misli: ne znamo kako da platimo, od kojih para, nije realno, a i kako bismo to pravdali kroz budzet... niko ne moze da ucenjuje Novi Sad! Uvek imaju opciju da ispregovaraju i da to plate neki dobrovoljci kojima ce kasnije biti vraceno na dobro poznate nacine To sve pod uslovom da ih je neko uopšte kontaktirao. Lako je moguće (u stvari je i vjerovatnije) da su samo fasovali random ransomware koji sve enkriptuje i ispiše poruku sa BTC adresom pri čemu nema nikakve garancije da će dobiti lozinku za dekriptovanje (99% da neće ma koliko uplatili). A možda su zakačili i NotPetya derivat kod koga uopšte ne postoji mogućnost da se bilo šta dekriptuje.
Timothy Leary Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 18 hours ago, omiljeni said: Vučević za 021.rs kaže da je ovo verovatno najveći sajber-teroristički napad koji se dogodio u Srbiji i da je Novi Sad zbog svoje razvijenosti verovatno i odabran kao meta. Pre par nedelja je isto zadesilo i apoteke Beograd, zaključalo im sve, potpuno. Izgleda da je to prošlo ispod radara...
mlatko Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Ма неће ваљда...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Filozof manijak Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Kažu da su stručnjaci iz BIA-e i odeljenja za VTK uspeli da povrate servere u N. Sadu S
Ros Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Just now, Filozof manijak said: Kažu da su stručnjaci iz BIA-e i odeljenja za VTK uspeli da povrate servere u N. Sadu S svaka cast ako je to istina
omiljeni Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Ode 20 bitkoina u NovgorodCestitke novom vlasniku, uzdravlju ih trosio
levi Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 15 hours ago, Блок_64 said: Tu bio u vojsci.Cuveni trandzament. i ja i mnogi drugi velikani, Sergej, Neša Slina.. kakav rasadnik talenata
Time Crisis Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 14 minutes ago, omiljeni said: Ode 20 bitkoina u Novgorod Cestitke novom vlasniku, uzdravlju ih trosio Lolol
Ravanelli Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 54 minutes ago, levi said: i ja i mnogi drugi velikani, Sergej, Neša Slina.. kakav rasadnik talenata Nije ista kasarna. Sergej je sluzio u vojnoj bolnici u podgradju. Dolazila mu Natasa Bekvalac u posetu
levi Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 možda je bio na vmc-u drugim poslom? svi smo bili.. kolko znam služio je u vezi na trandžamentu nebitno, nećemo u detalje
Filozof manijak Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 3 hours ago, omiljeni said: Ode 20 bitkoina u Novgorod Cestitke novom vlasniku, uzdravlju ih trosio Jes' da zvuči romantično i robinhudovski, ali nije plaćen rensom
Frank Pembleton Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Jes' da zvuči romantično i robinhudovski, ali nije plaćen rensomOtkud znaš? ... Shiit has hit the fan...
Блок_64 Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 7 hours ago, levi said: i ja i mnogi drugi velikani, Sergej, Neša Slina.. kakav rasadnik talenata Nisu valjda svi bili u vezi.
Recommended Posts