radisa Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 Just now, Radoye said: Kud ce s vojskom odatle? Koji ce nam vojska, braniće nas SNS...
Radoye Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 I to sto kazes, jebiga. Ali ja stvarno ne znam nijedno drugo mesto na svim unutrasnjim vodotocima u Srbiji gde bi bilo moguce izmestiti RRF. A opet treba im (nam) zbog onoliko vodenih granica na sve strane.
radisa Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 Jbg, kako da misliš o granicama, kad su milioni tu...
Frank Pembleton Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 Gledao prilog o ovome na N1, i vidiš da je njima neko "objasnio" koji je jedini način da se to izmajmuniše, i oni koliko god to na silu izgledalo sad su krenuli tim putem i nema stajanja...Oni su videli "vodno zemljište/nema gradnje" i sad će taj pojas koji treba da primi vodu u vreme poplava da naspu i da to nestane i tu će biti neki budženi nasup da se ispoštuje forma, a na predelu gde je bilo "vodno", sada "branjeno područje" i tu će dozvoliti stanogradnju...Ovo je zapravo "pomeranje zareza" iz aflatoksin afere... ... Shiit has hit the fan...
Radoye Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 Sad sam merio na Google Maps, 500m od postojeceg nasipa je prakticno do kraja Ribarca i Kamenicke Ade. Znaci oni bi da zatrpaju Dunavac sa sve zimovnikom, mornaricom i brodogradilistem, razjure sve vikendase i splavove? Hoce li makar strand ostaviti ili je i to predvidjeno za gradnju?
Filozof manijak Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 2 hours ago, Frank Pembleton said: Ovo je zapravo "pomeranje zareza" iz aflatoksin afere... Ista analogija mi je pala na pamet.
Frank Pembleton Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 Ista analogija mi je pala na pamet.Pa to im je svugde MO...Kao i ova "aplikacija" u BG koja će "davati podatke o zagađenosti vazduha, ali sa naših mernih stanica koje ćemo tom prilikom postaviti..."To ti je to... ... Shiit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Evo i vi dobijate žičaru... https://www.ekapija.com/real-estate/2799274/KZIN-BUP/moguca-promena-granica-zasticene-zone-petrovaradina-radi-gradnje-poslovno-stambenih-objekata Moguća promena granica zaštićene zone Petrovaradina radi gradnje poslovno-stambenih objekata ... Shiit has hit the fan...
Ravanelli Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Trebali smo odavno. Batakakan cak i srusio deo zida, pa su ga zaustavili u poslednji cas. Isto kao Vesica
Frank Pembleton Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Trebali smo odavno. Batakakan cak i srusio deo zida, pa su ga zaustavili u poslednji cas. Isto kao VesicaAko ovi vaši ne dignu frku kod UNESCO onda stvarno.. ... Shiit has hit the fan...
Ravanelli Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Ovo sto pominjes ne znam da li moze da ugrozi tvrdjavu. Dosta je dalje od poslednjeg bedema. Izmedju su kasarna i groblje
omiljeni Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 Blokirani serveri novosadskih službi, hakeri traže bitkoine da bi otključali vredne baze podatakaServeri gradskih uprava, ali i nekolicine drugih javnih službi koji su u JKP "Informatika" hakovani su tokom vikenda i hakeri traže bitkoine da bi otključali sisteme, saznaje 021
Ravanelli Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 navodno je ovo opalilo i OTP banku, baš u toku merdžovanja sa sosijete ženerale, ono kad su se svi žalili tražili tipa par miliona €
Filozof manijak Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 Totalni meltdown u Informatici, ni posle 3 dana nisu uspeli da se oporave. Biće zanimljivo ispratiti razrešenje ove situacije. Ne sećam se ovolikog značajnog akcidenta na nivou državnih firmi do sada.
Recommended Posts