Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
Just now, Radoye said:

Kud ce s vojskom odatle?

Koji ce  nam vojska, braniće nas SNS...

Posted

I to sto kazes, jebiga.

Ali ja stvarno ne znam nijedno drugo mesto na svim unutrasnjim vodotocima u Srbiji gde bi bilo moguce izmestiti RRF. A opet treba im (nam) zbog onoliko vodenih granica na sve strane.

Posted

Jbg, kako da misliš o granicama, kad su milioni tu...

Posted

Gledao prilog o ovome na N1, i vidiš da je njima neko "objasnio" koji je jedini način da se to izmajmuniše, i oni koliko god to na silu izgledalo sad su krenuli tim putem i nema stajanja...
Oni su videli "vodno zemljište/nema gradnje" i sad će taj pojas koji treba da primi vodu u vreme poplava da naspu i da to nestane i tu će biti neki budženi nasup da se ispoštuje forma, a na predelu gde je bilo "vodno", sada "branjeno područje" i tu će dozvoliti stanogradnju...
Ovo je zapravo "pomeranje zareza" iz aflatoksin afere...

... Shiit has hit the fan...

Posted

Sad sam merio na Google Maps, 500m od postojeceg nasipa je prakticno do kraja Ribarca i Kamenicke Ade. Znaci oni bi da zatrpaju Dunavac sa sve zimovnikom, mornaricom i brodogradilistem, razjure sve vikendase i splavove? Hoce li makar strand ostaviti ili je i to predvidjeno za gradnju?

Posted
2 hours ago, Frank Pembleton said:

Ovo je zapravo "pomeranje zareza" iz aflatoksin afere...

Ista analogija mi je pala na pamet.

Posted

Ista analogija mi je pala na pamet.
Pa to im je svugde MO...
Kao i ova "aplikacija" u BG koja će "davati podatke o zagađenosti vazduha, ali sa naših mernih stanica koje ćemo tom prilikom postaviti..."
To ti je to...

Posted

Trebali smo odavno. Batakakan cak i srusio deo zida, pa su ga zaustavili u poslednji cas. Isto kao Vesica

Posted
Trebali smo odavno. Batakakan cak i srusio deo zida, pa su ga zaustavili u poslednji cas. Isto kao Vesica
Ako ovi vaši ne dignu frku kod UNESCO onda stvarno..

Posted

Ovo sto pominjes ne znam da li moze da ugrozi tvrdjavu. Dosta je dalje od poslednjeg bedema. Izmedju su kasarna i groblje

Posted

Blokirani serveri novosadskih službi, hakeri traže bitkoine da bi otključali vredne baze podataka

Serveri gradskih uprava, ali i nekolicine drugih javnih službi koji su u JKP "Informatika" hakovani su tokom vikenda i hakeri traže bitkoine da bi otključali sisteme, saznaje 021

Posted

navodno je ovo opalilo i OTP banku, baš u toku merdžovanja sa sosijete ženerale, ono kad su se svi žalili

tražili tipa par miliona €

Posted

Totalni meltdown u Informatici, ni posle 3 dana nisu uspeli da se oporave. Biće zanimljivo ispratiti razrešenje ove situacije. Ne sećam se ovolikog značajnog akcidenta na nivou državnih firmi do sada.