Frank Pembleton Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 http://www.znastizasto.com/strah-od-spreja/?fbclid=IwAR14BRRsm1ZkfJGZt1zgH8H5MdW-XYne7ntqT-9k1ZORf8EK21gl_z99FUE#.XiKkoewwR4g.facebook Strah od spreja
Filozof manijak Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Odličan tekst "Kamera koja čuva tzv. umetničko delo (?!) je primer s dna kace istog takvog mrtvog principa veličanstvene iluzije, samozavaravanja i busanja u jalove grudi, a koliko me sećanje služi, Remedovo pravo umetničko delo tokom godina nije naružio ni flomaster, kamoli sprej."
gospa buba Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 pa shta otac kaze? kaze li ishta? jeste da chovek nije vlasnik svog deteta, al ovaj bash laktom u oko sent from bubamoto
omiljeni Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Bubnuce ga Djoka po sred celepenke ko Taras Buljba. Cim otkrije dje je pradjed zakopao repetirku koju je doneo iz Galicije mmw
villiem Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 mozda ipak samo prati liniju, sve drugo je bas zastrasujuce
omiljeni Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 - Uvek kažem da nisam dete poznatih roditelja, već velikih, jer poznat danas može da bude svako, a veliki i uspešan teško. Ako neko moje roditelje voli i poštuje, gledaće me lepšim očima, ako ih neko ne voli, neće me gledati uopšte. Gde je Đorđe Balašević kada sam ja na strunjači i neko mi lomi vilicu, kada sam u poslu sa velikim događajem, sa kladionicama i sa politikom?!Kocoperan mali [emoji30]
radisa Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Ala cemo mi svasta da se nagledamo kad Djole otputuje™... Kontam da ce se porodica javno cepati, da ce sve pucati... Mali je, izgleda, kompletni moron...
Frank Pembleton Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 - Uvek kažem da nisam dete poznatih roditelja, već velikih, jer poznat danas može da bude svako, a veliki i uspešan teško. Ako neko moje roditelje voli i poštuje, gledaće me lepšim očima, ako ih neko ne voli, neće me gledati uopšte. Gde je Đorđe Balašević kada sam ja na strunjači i neko mi lomi vilicu, kada sam u poslu sa velikim događajem, sa kladionicama i sa politikom?!Kocoperan mali [emoji30]On to proziva ćaleta "da mu se nije našao kad mu je bilo najteže"? ... Shiit has hit the fan...
Filozof manijak Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 2 minutes ago, Frank Pembleton said: On to proziva ćaleta "da mu se nije našao kad mu je bilo najteže"? Ma ne, ja sam drugačije to shvatio: kao, to što je dete (velikih) poznatih roditelja mu, kao, nije ništa olakšalo u životu. Da, da, kako da ne Nije mi jasan onaj deo sa kladionicama i polikitom. Čime se malac, u stvari, bavi?
Matilda Ivancic Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 2 minutes ago, Filozof manijak said: Ma ne, ja sam drugačije to shvatio: kao, to što je dete (velikih) poznatih roditelja mu, kao, nije ništa olakšalo u životu. Da, da, kako da ne Nije mi jasan onaj deo sa kladionicama i polikitom. Čime se malac, u stvari, bavi?
Filozof manijak Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 @Matilda Ivancic Hvala na objasnjenju
Recommended Posts