Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
Nekadašnji učesnik rijalitija i njujorški okretač đevreka Milan Mumin dobitnik je Oktobarske nagrade grada Novog Sada ... 

Strašno ... Još se sve lepo izljubio sa gradskim čelnicima. Razočarao je, i on se prodao ...
Brate snimao je za City Records...

... Shiit has hit the fan...

Posted

Nosio sam se mišlju da počnem da pravim spisak javnih ličnosti (sportista, kulturnih "radnika" i ostalih) koji su legli na rudu i počeli da ljube bulju vlasti, ali sam to batalio kada sam shvatio da na onoj drugoj strani skoro da više nema ljudi ...

Posted

Pa kako da o(p)stanu? Poznati ljudi su i postali poznati preko grbace™ a sportisti, umetnici ko je otisao, ko je zaboravljen...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
On 24.10.2019. at 21:26, stoka said:

Nekadašnji učesnik rijalitija i njujorški okretač đevreka Milan Mumin dobitnik je Oktobarske nagrade grada Novog Sada ... 

Strašno ... Još se sve lepo izljubio sa gradskim čelnicima. Razočarao je, i on se prodao ...

Šta se ustvari dobija s tom nagradom? Ima li i nekih para ili samo čast?

• 1 month later...
Posted

Da li se vrtić plaća i preko leta? 

Stiglo mi da imam dug od 5600 za mlađeg. U istoriji plaćanja imam 5 računa u prethodna dva meseca, sa ovim novim to bi bilo to, al odakle dug onda? 

Posted
Just now, nisam ja said:

Da li se vrtić plaća i preko leta? 

Stiglo mi da imam dug od 5600 za mlađeg. U istoriji plaćanja imam 5 računa u prethodna dva meseca, sa ovim novim to bi bilo to, al odakle dug onda? 

Plaća se...

• 4 weeks later...
Posted

Vino i caj sa rumom se NENAPLAĆUJU

IMG-4271fdd37c2e58c18350e067cd443094-V.j

Posted

Ima i to

Dosta je jaka i "krajiska grupa iznenadjenja" 

Posted

Jbt neko mi je pricao da deli zgradu sa mitrom miricem i da ovaj ima 4 garazna mesta i renta ih za 100e mesecno i to se licno cima da dodje po harač

Posted

Nažalost, prošli su dani kada je bio Zigi Stardast naše estradne scene.

Image result for mitar miric