Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

Vajagic u Njegoševoj, blize Mileticu...

Nije jeftino, ali su svi u ordinaciji baš majstori...

Komunjara :sleep:

Just now, namenski said:

Komunjara :sleep:

Jbg, nisam tebe očekivao sa ovim, nego ove sa arhitetkture, da mi objasne kako je sve to komunistička™ arhitektura...

1 minute ago, radisa said:

Jbg, nisam tebe očekivao sa ovim, nego ove sa arhitetkture, da mi objasne kako je sve to komunistička™ arhitektura...

A sto ne pisu koliko je kvadratatm uknjizio na sebe, to nista, a? :D

A jos se motao i po nekim tamo Soc. savezima radnog naroda...

Zezanje na stranu, poznavao sam coveka, nemam mnogo ako ikakve veze sa NS, ali vredi procitati ovaj clanak koji si linkovao: jedna biografija, od mnogih BTW, koja moze i ovima koje pominjes sa arhitekture, a i drugima koji misle da istorija ove zemlje pocinje od 1990. godine, da pokaze kako su generacije koje danas optuzuju da su krive za danasnje :isuse: stanje, podizale, stvarale, grcile se, da od jedne zaostale zemlje naprave mesto za zivot u kome moze da se zivi bez uzajamnog pljuvanja, klanja i ostalih specijaliteta....

I - koje su nesto zaista i napravile.

Zato, komunjarski - slava mu.

Graditi po Vojvodini i Novom Sadu posle 1974 je bilo lako, bilo para ko salate. Video bih ga kako bi gradio u Čačku ili Užicu :fantom:

2 minutes ago, namenski said:

A sto ne pisu koliko je kvadratatm uknjizio na sebe, to nista, a? :D

Meni je to najjače, čovek nije ništa sebi uzimao...

ALi, takvo vreme bilo, bilo sramota krasti od naroda... Sad nema problema, jer nema srmaote...

A, da, Srbija najebala, zaboravio sam... :isuse: 

9 hours ago, radisa said:

Oce, javice se, samo sto nisu: covek se ne uklapa u pricu da su komunjare krive za sve, pa i ovo danas, skupa sa vucicem.

A i opste poznato je da su jedine prave komunjare, one za primer, bili sloba i mira mu.

15 hours ago, radisa said:

Meni je to najjače, čovek nije ništa sebi uzimao...

ALi, takvo vreme bilo, bilo sramota krasti od naroda... Sad nema problema, jer nema srmaote...

Taj sistem je bio neefikasan, i nisu razumeli zakone trzista, sarlatani :fantom:

I samo sedeli po sastancima u komitejama i sastancili… :fantom: 

:D 

6 minutes ago, namenski said:

I samo sedeli po sastancima u komitejama i sastancili… :fantom: 

:D 

I oslobađali kvadrate :D

moj deda bio predsednik 1 omanje prosperitetne opštine u Vojvodini posle rata,  otišao u penziju sa dvosobnim stanom :dry: sreća u nesreći da je umro na vreme, sahranjen sa petokrakom na spomeniku, da ne gleda kako sve raspada

41 minutes ago, palikaris said:

I oslobađali kvadrate :D

I razbijali glavu kako da sto bolje i efikasnije raskantaju Jugoslaviju...

Ni kamen na kamenu da ne ostane.

Ono, napravili je, pa sad da je satru, ima se - moze se, taj rad... :D