November 19, 20186 yr On 16.11.2018. at 23:05, radisa said: Nope... Činilo mi se da je OK, ali gospođe su nešto izvoljevale pa smo otišli gore u onaj kafić pored Gigatrona... Ništa posebno. Uglavnom fazon sa Piknika ili recimo Salaša 1 3 7
November 19, 20186 yr On 17.11.2018. at 9:52, rođeni said: da, koševi ne znam za koji moj su ih stavili kad su kocke oko njih neznatno ravnije od površine mora u južnoj australiji Koleginica kaže za neke kocke na terenu da su izmrvljene i nosi ih vetar. Tu se mogla slomiti. Kaže i da prema Spensu ima gejzir.
November 20, 20186 yr preteruje inače, upravo dođoh odande iz treće jebene smene ova promenada, što se mojih sugrađana tiče, preti da nadmaši ČvP varijantu
November 20, 20186 yr Utisak iz moje okoline: svi pljuju investitora, grad koji je to dozvolio, svi se zaklinju kako neće kročiti u tu skalameriju od šoping mola... Dakle, eto svih njih sutra u Promenadi
November 25, 20186 yr Jel moze neka preporuka za dobre tamburase u NS... moze i vise preporuka Edited November 25, 20186 yr by Milosh76
November 25, 20186 yr 11 hours ago, Milosh76 said: Jel moze neka preporuka za dobre tamburase u NS... moze i vise preporuka treba ti kafana sa tamburasima ili muzicari ?
November 26, 20186 yr Plava frajla (vikendom se pretvorilo u mesto za izlazak, takmičenje u davanju para muzici), Lazin salaš (bio jednom, dominirao kosovski opus), Orkus jeftinija varijanta. Ima sigurno još nekih mesta.
November 26, 20186 yr Kucerak na Ribarcu...muzika cet pet sub...rezervacija obavezna Sokace u Pap Pavla...navodno imaju muziku svako vece Sampanjac Futoski put preko puta Mol pumpe...mislim isto da je svako vece ali proveri