Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NOVI SAD

Featured Replies

26 minutes ago, omiljeni said:

pečurka stajala vekovima još od marije terezije, dođu rusi i posle par godina padne usled jakogTM vetra.

cyka blyat

Ruje sjebale obe pečurke u nsu

• Replies 7.9k
  • Views 660.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

Pogotovo Veliku kod Spensa :fur:

Tako je onim drugim rusima-naftašima "kljoknula" pumpa tamo kod Instituta za majku i dete... A kao dobila neke silne nagrade za projekat...

Istrulila, napunila se vodom i to e to

• 1 month later...

Da. :mellow:

Pa jebote iza njih stvarno ništa neće ostati osim plastičnih skarabudževina. Stoka.

Prodat Dnevnik za 600€

a kolika mu je vrednost?

thanx, drugaricin tekst <3, voleo bih da se probudim kada su već sve prodali i pokupovali, srušili i izgradili pa da se ne nerviram.
anyway otkako je tendera u srbiji svaki je bio namešten, stoka se nikad neće namiriti. 

Ja iz prve ruke znam za puno stvari u Spensu, trenutno... Rušenje je idiotarija, ali sa druge strane, recimo, instalacije se ne održavaju redovno, sad već, bar 5-6 godina... Nema para... A ispod je gasna podstanica... Neće valjda™...

Spens je u ogromnim dugovima, sa puno zaposlenih, neprofitabilan i opljačkan do besmisla...

Dobro, to je stara, već oprobana šema, zapusti i opljačkaj da se raspadne skroz, beyond repair, pa onda daj nekom prevarantu da sruši i napravi tržni centar.

Ali Ješić koji objašnjava da to ne treba tako, a na pitanje: A što niste vi kad ste bili na vlasti to bolje radili?

Odgovora: 

To nije pitanje za mene...

• 2 weeks later...

naravno da taj spens i treba srušiti i spaliti. po mogućstvu sa svim zaposlenima unutra.