ToniAdams Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 ja iskreno volim sto se otvorio na karaburmi, nekako ga najmanje mrzim od svih molova.
radisa Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 1 minute ago, ToniAdams said: ja iskreno volim sto se otvorio na karaburmi, nekako ga najmanje mrzim od svih molova. Zar Big nije u BG u Rakovici?
ToniAdams Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 3 minutes ago, radisa said: Zar Big nije u BG u Rakovici? ne brt. tojest mozda i jeste, al prvi je otvoren na karaburmi.
radisa Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 32 minutes ago, maheem said: jeste bili u Nacionalnoj klasi? Nope... Činilo mi se da je OK, ali gospođe su nešto izvoljevale pa smo otišli gore u onaj kafić pored Gigatrona...
mire Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 22 hours ago, radisa said: Ograđuju se jer nije data upotrebna dozvola, pa ako se nešto desi, "nismo mi krivi"... mislim da će se desiti ako ne pre, onda u maju
nisam ja Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 Gde je ona slika zgrade što se drži kanapom. Ladno smo doživeli to mnogo pre očekivanog. Otvorili su centar koji nije završen. Nekakav larsenički™ gerilski rat nama treba. Da ostanu samo koševi. Da se kompenzuje za balecku školu.
mire Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 da, koševi ne znam za koji moj su ih stavili kad su kocke oko njih neznatno ravnije od površine mora u južnoj australiji
Duci Simonovic Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 20 minutes ago, rođeni said: mislim da će se desiti ako ne pre, onda u maju Sta? Jel sigurno da se ode tamo? Pricaj covece
mire Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 jeste sigurno, ništa manje nego u objektima sličnog tipa malo me brinu pokretne stepenice, prebrzo su sklepavane gipsane ploče de drže na osetno manje šrafova nego što je preporučeno neki dan me zviznula struja dok sam vršljao po plafonu i tako, ništa novo, ništa neobično a u maju je, što pecaroši kažu, velika voda podzemne vode će se morati turbobrzo ispumpavati nisam stručan, ali znam da to ne valja
Skyhighatrist Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 On 17.11.2018. at 10:00, rođeni said: malo me brinu pokretne stepenice, prebrzo su sklepavane Biće to sve ok...
mire Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 dobro, ovo je nešto drugo u neku ruku pozitivno čim se desi neki problem, u ovom slučaju preopterećenje, mašina staje pa neko vreme da dođe sebi
nisam ja Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 bio sam juče u tamnici naroda. kako stvari stoje i danas ću ponovo. užasno je zabavno. jedino me muči taj loš vazduh pa se ko prebijena mačka zakrvavljenih očiju vučem onuda.
nisam ja Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 ma jok. nisam ih ni testirao. ja se krećem liftom zbog sitne dece i kolica. pa zabavno je svuda gde je narod. narod je uvek zabavan sa svojim nosevima, dlakama, odsustvima dlaka, stilovima. mislim telo ti se spolja grči od panike al iznutra se zabavlja. tako bar ja.
Recommended Posts