maheem Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 26 minutes ago, omiljeni said: pečurka stajala vekovima još od marije terezije, dođu rusi i posle par godina padne usled jakogTM vetra. cyka blyat Ruje sjebale obe pečurke u nsu
Frank Pembleton Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 Tako je onim drugim rusima-naftašima "kljoknula" pumpa tamo kod Instituta za majku i dete... A kao dobila neke silne nagrade za projekat...
palikaris Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 Jel ovi imbecili stvarno hoće da sruše SPENS? http://rs.n1info.com/a418909/Biznis/Vucevic-o-Spensu-Kako-su-Englezi-srusili-Vembli.html
palikaris Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 Pa jebote iza njih stvarno ništa neće ostati osim plastičnih skarabudževina. Stoka.
renne Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 sam brend i tiraž vrede više od toga, bez obzira na dugove evo cela vest http://rs.n1info.com/a419210/Vesti/Najstariji-list-na-srpskom-u-Vojvodini-prodat-za-600-evra.html
maheem Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 thanx, drugaricin tekst <3, voleo bih da se probudim kada su već sve prodali i pokupovali, srušili i izgradili pa da se ne nerviram. anyway otkako je tendera u srbiji svaki je bio namešten, stoka se nikad neće namiriti.
radisa Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 Ja iz prve ruke znam za puno stvari u Spensu, trenutno... Rušenje je idiotarija, ali sa druge strane, recimo, instalacije se ne održavaju redovno, sad već, bar 5-6 godina... Nema para... A ispod je gasna podstanica... Neće valjda...Spens je u ogromnim dugovima, sa puno zaposlenih, neprofitabilan i opljačkan do besmisla...
palikaris Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Dobro, to je stara, već oprobana šema, zapusti i opljačkaj da se raspadne skroz, beyond repair, pa onda daj nekom prevarantu da sruši i napravi tržni centar.
Frank Pembleton Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Ali Ješić koji objašnjava da to ne treba tako, a na pitanje: A što niste vi kad ste bili na vlasti to bolje radili? Odgovora: To nije pitanje za mene...
scab Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 naravno da taj spens i treba srušiti i spaliti. po mogućstvu sa svim zaposlenima unutra.
Recommended Posts