Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
26 minutes ago, omiljeni said:

pečurka stajala vekovima još od marije terezije, dođu rusi i posle par godina padne usled jakogTM vetra.

cyka blyat

Ruje sjebale obe pečurke u nsu

Posted

Pogotovo Veliku kod Spensa :fur:

Posted

Tako je onim drugim rusima-naftašima "kljoknula" pumpa tamo kod Instituta za majku i dete... A kao dobila neke silne nagrade za projekat...

Posted

Istrulila, napunila se vodom i to e to

• 1 month later...
Posted

Pa jebote iza njih stvarno ništa neće ostati osim plastičnih skarabudževina. Stoka.

Posted

thanx, drugaricin tekst <3, voleo bih da se probudim kada su već sve prodali i pokupovali, srušili i izgradili pa da se ne nerviram.
anyway otkako je tendera u srbiji svaki je bio namešten, stoka se nikad neće namiriti. 

Posted

Ja iz prve ruke znam za puno stvari u Spensu, trenutno... Rušenje je idiotarija, ali sa druge strane, recimo, instalacije se ne održavaju redovno, sad već, bar 5-6 godina... Nema para... A ispod je gasna podstanica... Neće valjda™...

Spens je u ogromnim dugovima, sa puno zaposlenih, neprofitabilan i opljačkan do besmisla...

Posted

Dobro, to je stara, već oprobana šema, zapusti i opljačkaj da se raspadne skroz, beyond repair, pa onda daj nekom prevarantu da sruši i napravi tržni centar.

Posted

Ali Ješić koji objašnjava da to ne treba tako, a na pitanje: A što niste vi kad ste bili na vlasti to bolje radili?

Odgovora: 

To nije pitanje za mene...

• 2 weeks later...
Posted

naravno da taj spens i treba srušiti i spaliti. po mogućstvu sa svim zaposlenima unutra.