April 3, 200817 yr Pa kad nije imao bend Dinosaurusov Pupak i bio novosacki duhovit. O himni za basket i F&F (pravoslavni edisn) soundtracku da ni ne govorimo. Nije pokusao ni da bude Balasevic negde oko 21. rodjendana.
April 3, 200817 yr Oke verovatno si u pravu. Nema smisla braniti coeka ovoliko samo zato sto sam ga poznavao ranije
April 4, 200817 yr Author Baš lepo provedeno veče...... malo ali odabrano društvo u sastavu: Atreid, fake i ja. Posle se malo pilo "stransko" vince i tako...
April 4, 200817 yr mislim da bi trebalo u pocetku biti blazi sa novim ljudima na forumu/topicu, ovako odmah dobiju neke kritike, izgleda kao da nisu dobrodosli. a mozda je keys rvac grcko-rimskim stilom, iznervirace se, ima sve da nas izrva. :)keckec ni meni nije zanimljiv, al siroko mu polje, nemam problem.da sam znao da cete ici sinoc u ck i ja bih navratio, zvali su me, al sam se nesto zaneo stolarskim poslovima a nije mi se bas ni islo preterano pa sam eskivirao. o cemu su pricali?
April 5, 200817 yr Azra Polumenta u La Chanceu :DHvala hvala :PCo'ece ja se vec ponadao da je Dzoni doleteo iz Nizozemske da otpeva koju