Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

Pa kad nije imao bend Dinosaurusov Pupak i bio novosacki duhovit. O himni za basket i F&F (pravoslavni edisn) soundtracku da ni ne govorimo. Nije pokusao ni da bude Balasevic negde oko 21. rodjendana.

Posted

Oke verovatno si u pravu. Nema smisla braniti coeka ovoliko samo zato sto sam ga poznavao ranije

Posted

a, dobro... nema smisla ni napadati ga, da budem iskren.

Posted

Zar mu nije lakše da se zove 11? :)

Posted

Baš lepo provedeno veče...plakat-boja.jpg... malo ali odabrano društvo u sastavu: Atreid, fake i ja. Posle se malo pilo "stransko" vince i tako...

Posted

mislim da bi trebalo u pocetku biti blazi sa novim ljudima na forumu/topicu, ovako odmah dobiju neke kritike, izgleda kao da nisu dobrodosli. a mozda je keys rvac grcko-rimskim stilom, iznervirace se, ima sve da nas izrva. :)keckec ni meni nije zanimljiv, al siroko mu polje, nemam problem.da sam znao da cete ici sinoc u ck i ja bih navratio, zvali su me, al sam se nesto zaneo stolarskim poslovima a nije mi se bas ni islo preterano pa sam eskivirao. o cemu su pricali?

Posted

niste vi ni slusali Keckeca, a jos manje Grayfruits... <_<

Posted
Veceras Azra u gradu!
Gde?! Kad? U kom sastavu?
Posted

Azra Polumenta u La Chanceu :D

Posted
ma kol'ko tih polumenta ima?
Posted
Hvala hvala :PCo'ece ja se vec ponadao da je Dzoni doleteo iz Nizozemske da otpeva koju :lol:
Posted
jbt, to stvarno postoji
Mora da je njen brat šako Polumenta :lol: