Ravanelli Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 joooj, vidi enigmatičara što trenira jadnost. ne mora care. ide i bez toga
sherman Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 ja sam za to da se Gariju zabrani da postuje na ovoj temi. samo neke lose vesti, samo neki smor, samo neke podele, samo neka ta mrznja. mislim, valjda se u tom novom sadu desava i nesto lepo jebote
boshoku Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 joooj, vidi enigmatičara što trenira jadnost. ne mora care. ide i bez togajeste garoviks palamudan, ali ako se sećaš onog ljaljana, hustler-a, taj je tek bio kenjac.lutko! slično mislimo.
Aće Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) Polomljena tabla Slovačkog kulturnog centraNacionalni savet Slovaka oštro je danas osudio incident u kojem su nepoznati počinioci polomili tablu sa nazivom Slovačkog kulturnog centra "Pavel Jozef Šafarik" u ulici Vuka Karadžića u Novom Sadu.Nacionalni savet Slovaka je pozvao nadležne da pronađu počinioce i da spreče slične napade protiv pripadnika manjinskih nacionalnih zajednica.Policija je obavila uviđaj i traga za počiniocima. Edited February 5, 2013 by garoviks
Aće Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 ja sam za to da se Gariju zabrani da postuje na ovoj temi. samo neke lose vesti, samo neki smor, samo neke podele, samo neka ta mrznja. mislim, valjda se u tom novom sadu desava i nesto lepo jebotedok se grad ne oslobodi nacista, zao mi je.
Ravanelli Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) jeste garoviks palamudan, ali ako se sećaš onog ljaljana, hustler-a, taj je tek bio kenjac.lutko! slično mislimo. hahha, čekaj šta ti tačno misliš da radiš? dođeš i prospeš neku real lajf priču (kao u slučaju hele kada si banovan) ili nešto ovako sada i misliš da je neko potresen zbog toga ili da ga bole patka?čoveče, shvati da si tako sporedni nejasni smarač.najgori su zapravo ti promašaji koje redovno serviraš, a koji treba da valjda pogode neku tačku. gledam i wtf? nejasno mi je odakle takva demonstracija anemične jadnosti za koju u nekom tvom svetu agresivna i ozbiljna? jel se tako gađaš sa nekim babama, odakle ti to?i onda još "begiš" koji je onaj zajapureni klaun izmislio i ispao jo bedniji. aaaaa. koliko puta možeš da se ispališ na jednoj stranici. reci mi! Edited February 5, 2013 by Ravanelli
Ravanelli Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 ja sam za to da se Gariju zabrani da postuje na ovoj temi. samo neke lose vesti, samo neki smor, samo neke podele, samo neka ta mrznja. mislim, valjda se u tom novom sadu desava i nesto lepo jeboteon nam je gradski dobošar, takva je situacija zbog ovih na vlasti :(
Aće Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 (edited) i dalje se uspesno sprovodi Die Endlösung za zivotinje u gradu Nastavljeno ubijanje pasa u Novom Sadu, pronađena tri telaNovosađanka Dušanka Crvenkov pronašla je juče u Limanskom parku beživotno telo još jednog psa, dok su na Keju pored Filozofskog fakulteta pronađena dva tela.Dušanka navodi da je mrtvog psa videla dok je šetala svog ljubimca, a sigurna je da je pas umro od posledica trovanja, budući da je ista životinja dan pre toga slobodno šetala tim delom parka."Šetala sam psa u delu oko Mosta slobode, i nedaleko od autobuske stanice videla sam mrtvog psa, koga sam inače svakodnevno viđala u tom delu. Bio je zdrav i veseo dan pre toga, tako da mogu samo da pretpostavim da je u pitanju još jedan slučaj trovanja", kaže Dušanka za Novosadski informativni portal.U šumici pored Filozofskog fakulteta pronađena su dva mrtva psa, kao i dva koja su bila jedva živa, kaže za 021 Novosađanka Marina Velimirović. Prema njenim rečima, pored njihovih tela, pronađen je i sumnjivi žutosmeđi prah. "To je nekiš šest-sedam gomilica nečega što podseća na kukuruzno brašno, ali još uvek nismo sigurni da je u pitanju otrov", kaže ona.Oba slučaja prijavljena su komunalnoj policiji i veterinarskoj inspekciji, a obaveštena su i društva za zaštitu životinja. Edited February 6, 2013 by garoviks
Аврам Гојић Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 ako nesto mrzim, to je banalizacija holokausta. no, samo navali
sherman Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 on nam je gradski dobošar, takva je situacija zbog ovih na vlasti :(ali brate, kad uzimas dobosara gledas da ima bar trunku osecaja za ritam i takt.... ali nema veze, dobar je Gari, samo neka cepa.
Ravanelli Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 (edited) oprostite ali do sada je narikao na groblju za jkp lisje, samo da se malo reši tog crnog oblaka i biće to u redu. ne može to odjednom veselje, prasići, borča. mora polako, dati vremena, imati strpljenja. Edited February 8, 2013 by Ravanelli
sherman Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 dobro, strpljivo cu cekatikod mene evo truju ptice, tona mrtvih golubova i gavrana po ulicama, pa opet necu da se otcepim
pere urban x Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Borca je verni beogradski satelit a to sa mrtvim pticama je uobicajena pojava od kada je sveta i veka.http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=01&dd=05&nav_category=15&nav_id=483841
Nevernik Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Gari pobedio :lala:http://www.021.rs/No...argon-No-1.html
Recommended Posts